Κυπριακή Εταιρεία με Ελληνικό ΑΦΜ – Πως γίνεται, τι εξυπηρετεί και ποιες οι διαφορές;

kypros

Κυπριακή Εταιρεία με Ελληνικό ΑΦΜ

Μέσα σε μια αρκετά « επίπονη» χρονιά για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο, κάποιες επιχειρήσεις κατάφεραν να ξεχωρίσουν, να μεγαλώσουν, να πιστέψουν στην ανάπτυξη τους και να βγουν θριαμβευτές.

Πως; Εκεί που όλοι βλέπουν το πρόβλημα, εκείνες ψάχνουν για την λύση, διεκδικώντας ένα μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς παγκοσμίως.

Κάνε ένα βήμα μπροστά για την ανάπτυξη της επιχείρησης σου!

Χώρες, όπως η Κύπρος, αποτελούν ένα διεθνές χρηματοοικονομικό κέντρο και κατά συνέπεια πόλο έλξης για πολλούς επιχειρηματίες που κυνηγούν την επιτυχία τους. Αυτό συμβαίνει χάρη στο ασφαλές τραπεζικό της σύστημα, την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων, αλλά και το σταθερό νομικό και φορολογικό περιβάλλον που παρέχει.

Για μια απόλυτα νόμιμη και πλήρως αναγνωρισμένη εταιρεία της Ε.Ε., η Κύπρος είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Με την δημιουργία λοιπόν μιας Κυπριακής Μητρικής Εταιρείας που έχει ως κύριο σκοπό την διανομή μεριδίων συμμετοχής στις θυγατρικές της εταιρείες στην Κύπρο, την Ελλάδα και σε άλλες χώρες, διασφαλίζετε την μείωση του ρίσκου που παίρνετε, αλλά και εξαιρετικά οικονομικά πλεονεκτήματα στο μεγαλύτερο μέρος των ελληνικών σας δραστηριοτήτων.

Κάποια από αυτά είναι:

  • Απουσία φόρου επί των κεφαλαιουχικών κερδών
  • Αποφυγή διπλής φορολογίας
  • Έλλειψη παρακράτησης φόρου επί των μερισμάτων

Θα συνεχίσεις να αναβάλλεις την επιτυχία σου?

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το πολύ σε μια βδομάδα, μπορείτε να ιδρύσετε την δική σας εταιρεία στην Κύπρο με το πιο χαμηλό κεφάλαιο, ενώ ταυτόχρονα θα επωφεληθείτε από τους χαμηλότερους εταιρικούς φορολογικούς συντελεστές στην Ευρώπη – μόνο 12.5%!

Αν είστε αποφασισμένοι να διεκδικήσετε το μέλλον της επιχείρησης σας, οι σύμβουλοι της Epidosis διαθέτουν όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να δραστηριοποιηθείτε μέσω της Κύπρου γρήγορα και με ευελιξία σε όλο τον κόσμο.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας τηλεφωνικά στο 2310 477 725 ή στo 210 220 6611, είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ТУК, γιατί τώρα γνωρίζετε τι χρειάζεται η επιχείρηση σας για να αναπτυχθεί!

Оставете коментар

Трябва да сте влезли в системата, за да публикувате коментар.
предпочитания за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, браузърът ви може да съхранява информация за различни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените настройките си за поверителност. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои бисквитки може да доведе до ограничаване на функционалността на уебсайта.