Νέες προοπτικές ανάπτυξης επενδύσεων στην Κύπρο και την Βουλγαρία!

1

Το 2020 ήταν η χρονιά που άλλαξε τα πάντα. Μέσα σε αυτή την χρονιά όμως, ξεπρόβαλλαν και σημαντικές ευκαιρίες για την δημιουργία και την ανάπτυξη νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεωνμε την Κύπρο και την Βουλγαρία να αποτελούν δύο από τους πιο ελκυστικούς φορολογικούς προορισμούς.

Πολλές είναι οι εταιρείες και οι επιχειρηματίες παγκοσμίως που έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους τα τελευταία χρόνια τόσο στην κυπριακή όσο και την βουλγάρικη αγορά λόγω των ασφαλιστικών, νομικών και φορολογικών πλεονεκτημάτων τους.

H εταιρεία EPIDOSIS έχοντας την επιστημονικότητα, την κατάρτιση και τα αντανακλαστικά που απαιτούνται, βάσει πάντα της Ευρωπαϊκής Φορολογικής και Ασφαλιστικής Νομοθεσίας, αλλά και των διεθνών συμβάσεων αποφυγής διπλής φορολογίας (μεταξύ των κρατών), καθώς γνωρίζει ταυτόχρονα το φορολογικό και νομικό πλαίσιο που διέπει την Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλγαρία, θα σας οδηγήσει με ασφάλεια στις επιχειρηματικές λύσεις που αναζητάτε, για να μην υποπέσετε στις παραβάσεις του νόμου για το Световен доход.

Είναι ξεκάθαρο ότι πολλές ελληνικές επιχειρήσεις, με συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς, έχουν μεταφέρει μέρος ή σύνολο των δραστηριοτήτων τους σε κράτη με προνομιακό φορολογικό καθεστώς (Κύπρος 12.5%, Βουλγαρία 10%), καθώς δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζετε να παλεύετε με το τωρινό (άνισο) φορολογικό καθεστώς της Ελλάδας.

Γιατί στην EPIDOSIS πιστεύουμε ότι κάθε επαγγελματίας πρέπει να αναπτύσσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα χωρίς φραγμούς και εμπόδια. Να έχει την δυνατότητα ανεπηρέαστος από φορολογικά, λογιστικά και νομικά ζητήματα, να δημιουργήσει μια λειτουργική, επωφελή και με συνεχή εξέλιξη εταιρεία. Για να συμβούν όλα αυτά, εμείς σας λέμε πάντα την αλήθεια, ώστε να έχετε επίγνωση του ισχύοντος καθεστώτος.

Το πραγματικό γραφείο (substance), η απασχόληση προσωπικού, η δημιουργία ενός website είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις που θα σας προτείνουν οι έμπειροι σύμβουλοι της EPIDOSIS, ώστε να έχετε ένα απόλυτα νόμιμο πρόσωπο στις φορολογικές αρχές του εκάστοτε κράτους και να διασφαλίσετε το παγκόσμιο εισόδημα σας.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά λοιπόν να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης είτε δια ζώσης στα γραφεία μας (Θεσσαλονίκη-Αθήνα) για να συζητήσουμε για το πώς μπορείτε εσείς να αναπτυχθείτε και να επωφεληθείτε από τα προνόμια ίδρυσης μιας εταιρείας ή ακόμα και μεταφοράς της ήδη υπάρχουσας εταιρείας σας στην Κύπρο ή την Βουλγαρία.

За да научите повече информация за ЕПИДОЗА, щракнете върху тук.

Оставете коментар

Трябва да сте влезли в системата, за да публикувате коментар.
предпочитания за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, браузърът ви може да съхранява информация за различни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените настройките си за поверителност. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои бисквитки може да доведе до ограничаване на функционалността на уебсайта.