Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Είστε Digital Nomad ή θέλετε να γίνετε;

Είστε Digital Nomad ή θέλετε να γίνετε;

Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης επιχείρησης ή εργάζεστε τακτικά, η γεωγραφική ελευθερία είναι πιο διαδεδομένη, επιθυμητή, εφικτή και σημαντική από ποτέ.

Πέρα όμως από όλα τα πλεονεκτήματα, όταν υιοθετείτε ένα μοντέλο εργασίας από οπουδήποτε, προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα και προκλήσεις.

 

Τι γίνεται με τους φόρους;  Τι γίνεται με τη διπλή φορολογία;  Κι αν ταξιδεύετε πολύ, Πού θα δηλώσετε τα εισοδήματά σας;  Ποια είναι η καλύτερη φορολογική επιλογή για εσάς συγκεκριμένα;  Τι γίνεται με τις επιλογές διαμονής;

 

Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι χαοτικό.  Η προσπάθεια να πλοηγηθείτε μόνοι σας στους περίπλοκους νόμους, τη γραφειοκρατία και τις διεθνείς φορολογικές συνθήκες, δεν είναι μόνο χρονοβόρα, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ακριβά λάθη.

Τα τελευταία 30 χρόνια, εδώ στην EPIDOSIS ειδικευόμαστε ως Πολυεθνική Φοροτεχνική & Λογιστική Εταιρία.


Υποστηρίζουμε ελεύθερους επαγγελματίες και Digital Nomads σε όλο τον κόσμο μέσω ειδικών συμβούλων και καλύπτουμε τις ανάγκες τους με αποτελεσματικές και αποδοτικές λύσεις.


Η ομάδα των έμπειρων επαγγελματιών μας μπορεί να παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και καθοδήγηση που χρειάζεστε, ώστε να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.


Ο ολοκληρωμένος φορολογικός σχεδιασμός 360o που προσφέρουμε, μαζί με μια τεράστια γκάμα βασικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών, θα αγκαλιάσει κάθε πτυχή της επιχείρησής σας και θα σας οδηγήσει σταθερά στην κορυφή!


Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να συνεργαστείτε μαζί μας μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας και να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού. Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί η συνάντηση με έναν Σύμβουλο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της EPIDOSIS.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Blog

Βρείτε την Ιδανική Ενεργειακή Λύση με τον Προσωπικό σας Ενεργειακό Σύμβουλο από την EPIDOSIS

Η EPIDOSIS, μέσω των Power Teams, προσφέρει εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις για την επιχείρησή σας. Ο προσωπικός σας ενεργειακός σύμβουλος λύνει τον γρίφο της καταλληλότερης και

Blog

Σχεδιάστε το Μέλλον της Επιχείρησής σας με την EPIDOSIS: Νομική Κάλυψη για Εργαζομένους την Έκτη Ημέρα

Η νέα νομοθεσία για την απασχόληση την έκτη ημέρα της εβδομάδας εισάγει σημαντικές αλλαγές για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πενθήμερη ή εξαήμερη εργασία. Αυτές οι