Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Τα γραφεία μας στην Αθήνα!

Από το μακρινό 1986 μέχρι και σήμερα, ξεκινήσαμε ως μια εταιρεία φορολογικών συμβούλων και με πολύ πάθος και επιμονή στην υποστήριξη των επιχειρήσεων και των φυσικών προσώπων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας φοροτεχνικές υπηρεσίες και λογιστική υποστήριξη.

Ο κ. Χρήστος Γιοβανούδης είναι η 2η γενιά που αναλαμβάνει και αναπτύσσει ακόμα περισσότερο την εταιρεία μετονομάζοντας την σε Epidosis και μέσα στην πρώτη δεκαετία του 2000 επεκτείνεται στην Αθήνα, ενώ πολύ σύντομα ανοίγουν διαδοχικά τα 2 γραφεία στη Βουλγαρία, στη Σόφια και το Πετρίτσι.

Πριν το τέλος του 2017 η EPIDOSIS αναπτύσσει τις δραστηριότητες σε Πολωνία και Κύπρο, ενώ το 2019 η δημιουργία του νέου website της σηματοδοτεί και την αναδιαμόρφωση του brand EPIDOSIS – Expand your Business.

Σήμερα, έχοντας αναπτύξει τις δραστηριότητες της και μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και παροχών, η EPIDOSIS έχει καταφέρει να οδηγήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις στην επιτυχία και την κερδοφορία. Με την δυναμική που έχει παρουσιάσει τα τελευταία 40 χρόνια σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον η εταιρία θεωρείται leader στο χώρο του εξατομικευμένου φοροσχεδιασμού, παρέχοντας επιπλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες γενικής συμβουλευτικής και νομικής υποστήριξης.

 

Με μεγάλο ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε τα γραφεία αλλά και το προσωπικό μας στην Αθήνα, το οποίο αντιπροσωπεύει την οικογένεια της Epidosis στην πρωτεύουσα.

Με εμπειρία 30 ετών επιδιώκουμε να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες μας. 

Για εμάς, κάθε πελάτης είναι μοναδικός και αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και σεβασμό όλα τα θέματα που τον απασχολούν.

 

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας και να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού. Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί μία συνάντηση.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική