Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Απoκτήστε ιστοσελίδα στα βουλγαρικά και αυξήστε τη φορολογική σας ασφάλεια!

Είναι γεγονός ότι, οι περισσότερες εταιρείες Ελλήνων επιχειρηματιών στη Βουλγαρία δεν διαθέτουν φυσικό κατάστημα ή κεντρικά γραφεία με απασχολούμενο προσωπικό οπότε θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη νόμιμη λειτουργία τους από τη γειτονική χώρα, όπως είναι η Κάρτα Ευρωπαίου Πολίτη, η Φυσική Έδρα κ.α. Σε έναν ενδεχόμενο φορολογικό έλεγχο, μια τυπική ιστοσελίδα στην αγγλική και βουλγαρική γλώσσα προσδίδει μια επιπλέον δικλείδα ασφαλείας καθώς υποδηλώνει την πρόθεση αλληλεπίδρασης με πελάτες από τη Βουλγαρία.

Μια πολύγλωσση ιστοσελίδα αποτελεί και εμπορικό πλεονέκτημα, εκτός από φορολογικό. Ενισχύει το κύρος της εταιρείας, ανοίγει τους ορίζοντες σε διεθνείς συνεργασίες και ευνοεί την ανάπτυξη των πωλήσεων.

Ο φοροσχεδιασμός είναι το πιο σημαντικό εργαλείο στην ανάπτυξη επιχειρήσεων στο εξωτερικό. Η Epidosis επενδύει διαχρονικά σε αυτό τον τομέα κι έχει κατακτήσει την πλήρη γνώση της συνδυαστικής Ευρωπαϊκής φορολόγησης. Σε αυτό το πλαίσιο έχει αναπτύξει ένα εύρος ποιοτικών συμβουλευτικών υπηρεσιών καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες διασφάλισης και δικτύωσης των πελατών της στο εξωτερικό.

Μια νέα υπηρεσία της Epidosis, είναι η δημιουργία δίγλωσσων (βουλγαρικά-αγγλικά) ιστοσελίδων με κατάληξη .com, με βασικό περιεχόμενο σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Στο πακέτο υπηρεσιών της ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνεται και η δημιουργία email με το ίδιο domain.

Επικοινωνήστε σήμερα με τα γραφεία της εταιρείας σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Sofia ή Petrich κι ενημερωθείτε για όλες τις δυνατότητες ανάπτυξης που μπορεί να προσφέρει η Epidosis στη δική σας επιχείρηση.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Blog

Βρείτε την Ιδανική Ενεργειακή Λύση με τον Προσωπικό σας Ενεργειακό Σύμβουλο από την EPIDOSIS

Η EPIDOSIS, μέσω των Power Teams, προσφέρει εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις για την επιχείρησή σας. Ο προσωπικός σας ενεργειακός σύμβουλος λύνει τον γρίφο της καταλληλότερης και

Blog

Σχεδιάστε το Μέλλον της Επιχείρησής σας με την EPIDOSIS: Νομική Κάλυψη για Εργαζομένους την Έκτη Ημέρα

Η νέα νομοθεσία για την απασχόληση την έκτη ημέρα της εβδομάδας εισάγει σημαντικές αλλαγές για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πενθήμερη ή εξαήμερη εργασία. Αυτές οι