Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Άμεση Λύση στην Ρευστότητα

Οι περισσότερες Ελληνικές επιχειρήσεις βλέπουν τα χρήματα στον Τραπεζικό τους Λογαριασμό να παραμένουν στα ίδια Ταμειακά Αποθέματα ή να μειώνονται, παρόλη την προσπάθεια που καταβάλλουν, για να ανακτήσουν τα κέρδη τους

Στην EPIDOSIS δίνουμε άμεση λύση στο πρόβλημα ρευστότητας καθώς συμβάλλουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις να αποταμιεύσουν

περισσότερα χρήματα και να μειώσουν νόμιμα την φορολογία τους, εξασφαλίζοντας Φορολογικό Χρήμα.

 

Οι Συμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της EPIDOSIS, εφαρμόζοντας Εξατομικευμένο Φοροσχεδιασμό σε εκατοντάδες επιχειρηματίες από την περίοδο των capital controls και της οικονομικής κρίσης, μετέπειτα στην COVID Crisis, να ξανασταθούν στα πόδια τους, αυξάνοντας τα καθαρά τους κέρδη.

 

Για τις Ελληνικές επιχειρήσεις το φορολογικό σύστημα είναι δυσβάσταχτο, ενώ για τις Κυπριακέςεταιρίες είναι σύμμαχος προς την οικονομική ελευθερία!

 

Εφαρμόστε και εσείς τη μεθοδολογία που ακολουθήσαν εκατοντάδες εταιρείες!

 

Σύμφωνα με μελέτες το 78% των επιχειρηματιών στην Ελλάδα αισθάνονται εγκλωβισμένοι ανάμεσα στην ελάχιστη κερδοφορία και τις άπειρες ώρες δουλειάς, με τρομερό επιχειρηματικό ρίσκο.

 

 • Γνωρίζουν πως, όσα παραπάνω χρήματα και αν βγάλουν, τόσα παραπάνω χρήματα είναι αναγκασμένοι να δώσουν στο κράτος για φορολογία, εισφορές και λοιπούς φόρους.
 • Ακούνε συνεχώς ότι η φορολογία έχει μειωθεί και η κατάσταση στην Ελλάδα βελτιώνεται, αλλά οι ίδιοι δεν βλέπουν καμία ουσιαστική διαφορά στα δικά τους οικονομικά.
 • Κουβαλούν τα κατάλοιπα του παρελθόντος, της υπέρμετρης υψηλής φορολογίας, των capital controls, των δυσβάσταχτων εισφορών και των λοιπών φόρων που, ακόμα και σήμερα, δεν τους αφήνουν να πάρουν ανάσα.
Το 78% των επιχειρηματιών και των ελεύθερων επαγγελματιών στην Ελλάδα αισθάνονται ότι δουλεύουν πολύ και δεν πληρώνονται όσο πρέπει.
 

 

Εάν νιώθετε και εσείς πως όσα παραπάνω χρήματα και να βγάλετε θα καταλήξουν σε υπέρογκους φόρους, ασφαλιστικές εισφορές και λοιπές επιβαρύνσεις; 

 

 

Δείτε στον παρακάτω συγκριτικό πίνακα την διαφορά ανάμεσα στο φορολογικό σύστημα της Κύπρου και της Ελλάδας, σε ένα παράδειγμα ενός κύκλου εργασιών 100.000€/χρόνο με κέρδη προ φόρου 50.000€/χρόνο.

 

 

Η Διαφορά όπως διαπιστώνετε είναι Τεράστια!

 

 

Και θα μεγαλώσει περισσότερο σε Ετήσιο Τζίρο 500.000€ ή 1 εκατ. ευρώ ή 10 εκατ. ευρώ. 

Επιπλέον, πλεονέκτημα αποτελεί ότι η έδρα είναι στην Κύπρο, καθώς παρέχει ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά ως χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι προχειρες και επικίνδυνες λύσεις, όπως αυτές που υπόσχονται χώρες με πολύ χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές (Offshore) οι οποίες είναι στο στόχαστρο των αρχών. 

 

 

Η Κυπριακή εταιρεία σου προσφέρει νόμιμα, απλά και με ασφάλεια, τη σιγουριά και τη σταθερότητα που αναζητάς, βασιζόμενη στο Αγγλικό Δίκαιο και με ισχυρό Brand Name στην Διεθνή Αγορά.

 

 

Συγκεκριμένα με την Κυπριακή εταιρεία κερδίζεις :

 

 

 • Χαμηλότερη Φορολογία με 0% ΦΠΑ σε συναλλαγές με επιχειρήσεις.
 • Περισσότερα Καθαρά Κέρδη .
 • Χαμηλότερα Λειτουργικά Κόστη για να μένουν περισσότερα χρήματα σε εσένα.
 • Μείωση Επιχειρηματικού Ρίσκου με επιπλέον ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα.
 • Περισσότερες Ευκαιρίες σε μία Διεθνή Αγορά, με ενίσχυση των εξαγωγών και διεύρυνση του πελατολογίου ποιοτικά και ποσοτικά.
 • Νέα Επαγγελματική Αρχή για όσους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να ξεκινήσουν στην Ελλάδα με τις μηνιαίες υποχρεωτικές εισφορές και τα υπέρογκα κόστη.

Έτσι θα μπορέσετε….

 

 • Να αξιοποιείσετε  τα καθαρά σας κέρδη για προσωπικούς σκοπούς 
 • Να τα επενδύσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Στην EPIDOSIS, στηρίζουμε καθημερινά από το 1986, επιχειρήσεις όπως και η δική σας, να ξεκινήσουν εύκολα και χωρίς άγχος τη δική τους εταιρεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ακόμη και εάν είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.

 

Εξάλλου το 92% των επιχειρήσεων που ανοίγουν εταιρεία στην Κύπρο, βλέπουν βελτίωση στα οικονομικά τους μέσα στους πρώτους 3 μήνες.

 

Η ίδρυση Κυπριακής Εταιρίας είναι Ιδανική για εσάς εάν δραστηριοποιείστε ή σκοπεύετε να δραστηριοποιηθείτε στους παρακάτω τομείς:

 

 • Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών
 • Ξενοδοχεία 
 • Εταιρείες διαχείρισης ακινήτων
 • Αρχιτέκτονες
 • Κατασκευαστικές εταιρείες και τεχνικές εταιρείες
 • Εταιρείες ΙΤ
 • Παραγωγή software
 • Web developers 
 • Εταιρείες τεχνολογικού περιεχομένου
 • Διαφημιστικές εταιρείες
 • Εταιρείες marketing
 • Social media marketing 
 • Γραφίστες 
 • Σύμβουλοι επιχειρήσεων
 • Αντιπρόσωποι Ξένων Οίκων
 

Η Κυπριακή εταιρία ταιριάζει απόλυτα.

 

Eίτε είσαι freelancer, όπου δουλεύεις από το σπίτι και θέλεις να τιμολογείς νόμιμα, ενώ συγχρόνως έχεις την έδρα σου στην Λευκωσία. Έτσι, κρατάς χαμηλά τα λειτουργικά και διεκδικείς μεγαλύτερους πελάτες.

 

Είτε έχεις ήδη μια εταιρεία με μεγάλο πελατολόγιο και θέλεις να επεκταθείς σε διεθνείς αγορές. Έτσι αυξάνεις τα καθαρά έσοδά σου, μειώνεις τη φορολογία και είσαι ευελικτος ανάμεσα στις 2 χώρες.

Πώς βοηθάμε τους πελάτες μας να εξασφαλίσουν 
την οικονομική τους ελευθερία.

Έπειτα από 30+ χρόνια εμπειρίας και έχοντας βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρηματίες να ιδρύσουν την Κυπριακή τους εταιρεία, ακόμα και αν δεν μένουν στην Λευκωσία, έχουμε κωδικοποίησει όλες τις διαδικασίες για να ξεκινήσεις νόμιμα και με ασφάλεια τη δική σου εταιρεία στην Κύπρο.


Η Λογιστική μας Εταιρία λειτουργεί απο το 1986 στην Ελλάδα και έχει αναπτυχθεί στην Κύπρο, στην Πολωνία, στην Τσεχία και στην Βουλγαρία, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, τόσο στην αρχή όσο και στη συνέχεια, αναλαμβάνοντας την πλήρη υποστήριξη της εταιρείας, στις μικρές και μεγάλες οικονομικές της ανάγκες.

Για αυτό τον λόγο παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες και τις λύσεις :


 • Ίδρυση Εταιρείας & Παροχή Φορολογικής Έδρας
 • Λογιστικές Υπηρεσίες & Τήρηση Βιβλίων
 • Σχεδιασμός της Στρατηγικής και του Εξατομικευμένου Φοροσχεδιαμού
 • Δημιουργία Φορολογικού Μοντέλου
 • Υποστήριξη στην Οικονομική Διαχείριση

Η EPIDOSIS ξεχωρίζει στον Ανταγωνισμό, καθώς είμαστε ενημερωμένοι ταυτόχρονα για τους Νόμους και τις διαδικασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με γνώμονα το Παγκόσμιο Εισόδημα, παρέχοντας λογιστικές υπηρεσίες σε ελληνικές επιχειρήσεις με έδρα, φυσική παρουσία και γραφεία στην Κύπρο και στις υπόλοιπες χώρες στο εξωτερικό.

 

Σχεδιάζουμε το φορολογικό σας μοντέλο και φτιάχνουμε την οικονομική σας γέφυρα μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, ώστε να είστε νόμιμοι, τόσο απέναντι στο Κυπριακό κράτος όσο και στο Ελληνικό κράτος. 


Ο επαγγελματισμός, η σωστή οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια, έχουν οδηγήσει με σεβασμό, εκατοντάδες επιχειρηματίες, σε μία μακροχρόνια συνεργασία με την εταιρία μας! Η σωστή καθοδήγηση, οι γερές βάσεις, η ανθρώπινη προσέγγιση και οι προσωπικές σχέσεις που δημιουργήσαμε στην EPIDOSIS, συνέβαλλαν στην προοπτική, στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη  των επιχειρήσεων. 


Η συνεργασία μας με τους πελάτες μας, βασίζεται στην συμβολή για να επιτευχθεί κάθε  σημαντικούς στόχος του επιχειρηματία, με άριστη τεχνογνωσία, με αμέριστη συμπαράσταση, βάζοντας γερά θεμέλια για να κατακτήσουν την αγορά. Εξάλλου μία συνεργασία για να χαρακτηριστεί ιδανική, θα πρέπει να αφουγκραζόμαστε τις ιδιαιτερότητες του Project παρέχοντας άριστες υπηρεσίες .


Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας και να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού. Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί μία συνάντηση.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: