Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Aναπτύξου μαζί μας: Ίδρυση Υποκαταστήματος Αλλοδαπής στην Ελλάδα (Branch) με έδρα την Βουλγαρία (Headquarters)

Η EPIDOSIS προτείνει να εκμεταλλευτείτε νόμιμα τα φορολογικά και ασφαλιστικά πλεονεκτήματα της Βουλγαρίας, διατηρώντας την έδρα σας στην Ελλάδα και ιδρύοντας ένα υποκατάστημα στη Βουλγαρία. Το υποκατάστημα αυτό θα διευρύνει την παρουσία σας στην αγορά της Βουλγαρίας και θα ενισχύσει την εικόνα της επιχείρησής σας, προσφέροντας επιπλέον φορολογικά πλεονεκτήματα.


Το υποκατάστημα της Ελληνικής εταιρίας στη Βουλγαρία φορολογείται με 10% επί των καθαρών κερδών, ενώ επιτρέπει τη μεταφορά κεφαλαίων χωρίς απαίτηση κατοικίας στο εξωτερικό. Επιπλέον, διατηρεί ευελιξία στις συναλλαγές του με το κεντρικό γραφείο στην Ελλάδα και τη δυνατότητα ενοποιημένου ισολογισμού.

Η EPIDOSIS προσφέρει υψηλής ποιότητας εξατομικευμένο φοροσχεδιασμό, επιτρέποντας νόμιμη και διαφανή μείωση της φορολογίας. Η ομάδα της EPIDOSIS, με Φυσική παρουσία στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία, παρέχει εμπειρία στη φορολογική νομοθεσία και υποστήριξη σε κάθε βήμα της επαγγελματικής κατεύθυνσής σας.

 

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: