Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Business Park in Sofia

Το μεγαλύτερο office park στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη

Καλώς ήρθες στο Bps, έναν μοντέρνο, άνετο και όμορφο προορισμό για το γραφείο σου. Το bps είναι το μεγαλύτερο office  park στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη και στεγάζει πάνω από 16000 εργαζομένους και επισκέπτες σε καθημερινή βάση. Ένας  εντυπωσιακός αριθμός 130  πασίγνωστων πολυεθνικών  και Βουλγάρικων εταιριών έχουν επιλέξει το bps για τον τόπο εγκατάστασης τους στην Βουλγαρία και θα ανακαλύψεις  σύντομα το γιατί.

To bps βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην business district της Σόφια.
O δακτύλιος που βρίσκεται κοντά επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση. Το αεροδρόμιο της Σόφιας βρίσκεται 8 λεπτά μακριά με το αμάξι. Εάν δεν έχεις διάθεση να οδηγήσεις, το bps είναι εύκολα προσβάσιμο μέσο των δημόσιων συγκοινωνιών και έχει την δικιά του προσωπική στάση μετρό. Είσαι ευπρόσδεκτος να οδηγήσεις καθώς το bps προσφέρει πάνω από 2600 θέσεις πάρκινγκ συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού πολυώροφου πάρκινγκ κτηρίου στην πόλη.

Το bps προσφέρει περίπου το 50 % όλων των α κλάσης θέσεις γραφείων της Σόφιας με τις κατάλληλα τεχνολογικά αλλά και αισθητικά διαμορφωμένες υποδομές. Τα γραφεία είναι εντελώς διαλλακτικά και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτουν κάθε εταιρική ανάγκη. Τα κτήρια πληρούν με το παραπάνω κάθε σύγχρονη απαίτηση για κλιματισμό, ασφάλεια και ενεργειακής τροφοδότησης έτσι ώστε η εταιρεία σας δεν θα χάσει ποτέ την σπίθα της αυτοπεποίθησή της. Σημαντική εταιρική βοήθεια προσφέρεται από επαγγελματίες υψηλού επιπέδου που βρίσκονται στο κτήριο και φροντίζουν για τις καθημερινές σου ανάγκες εξασφαλίζοντας σου το πιο κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον έτσι ώστε να εστιάζεις στο ότι είναι σημαντικό για την εταιρεία σου.

Το bps δεν σου προσφέρει απλά μία από τις καλύτερες θέες στην πρωτεύουσα καθώς είναι εγκατεστημένο στους πρόποδες του βουνού βίτοσα αλλά και το ίδιο είναι ένα αξιοθέατο που θα σας μείνει αξέχαστο. Η σύγχρονη και ποικίλος διαμορφωμένη αρχιτεκτονική των δεκατεσσάρων κτηρίων του bps, η ανάπτυξη του ολοκαίνουργιου κτηρίου 15, οι εκθαμβωτικές πράσινες περιοχές με την μεγάλη και ήρεμη λίμνη στο κέντρο των εγκαταστάσεων και τα σιντριβάνια στον περίγυρο του κτηρίου προσδίδουν μία αίσθηση χαλάρωσης και έμπνευσης λόγο του υγειούς εργασιακού περιβάλλοντος για εργαζομένους αλλά και επισκέπτες. Το bps είναι το καλύτερο και γρηγορότερα αναπτυσσόμενο office park στην Ευρώπη.

Πέραν των απίστευτων εταιρικών εγκαταστάσεων το bps προσφέρει ακόμα και πολυάριθμες  φιλικές προς τον χρήστη ανέσεις όπως εστιατόρια, καφέ, καταστήματα, ιατρικές εγκαταστάσεις, τράπεζες, ένα ξενοδοχείο δίπλα στο bps αλλά ακόμα και εμπορικά κέντρα σε κοντινή απόσταση όπως το IKEA και το Sofia ring mall έτσι ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να απομακρυνθείς από την εταιρεία σου. Καλώς ήρθες στο bps ‚‘‘παραπάνω από μια εταιρική εγκατάσταση’’.

 

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να συνεργαστείτε μαζί μας μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας και να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού. Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί μία συνάντηση.

 

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

ΕΝΕΡΓΕΙΑ // ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ // ΝΕΤ ΜΕΤΕRΙΝG

Γιατί να επιλέξετε την Ηλιακή Ενέργεια; ✓ Δραστική Μείωση Κόστους Ηλεκτρικής Ενέργειας ✓ Αυτονομία Ηλεκτροδότησης ✓ Χαμηλό Κόστος Επένδυσης ✓ Αύξηση Αξίας Ακινήτου ✓ Σεβασμός

Accounting

Nομικές Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας.   Με εξειδικευμένη