87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης – Συναντήσεις

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι η ιδανική ευκαιρία για να παρουσιάσουμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, με σημείο αναφοράς την προώθηση των Ελληνο – Βουλγαρικών Επιχειρήσεων που με έδρα την Ελλάδα επιθυμούν την επέκταση στην Βουλγαρία & των Βουλγαρο – Ελληνικών Επιχειρήσεων, που με έδρα την Βουλγαρία επιδιώκουν την επέκτασή τους στην Ελλάδα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η EPIDOSIS με παρουσία στην Ελλάδα από το 1986 και στην Βουλγαρία από το 2010 συμμετέχει ενεργά με φυσική παρουσία στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) με τιμώμενη χώρα, φέτος, την Βουλγαρία.

Στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ πραγματοποιήθηκε συνάντηση του CEO της EPIDOSIS με τον Υπουργό Οικονομικών της Βουλγαρίας, κ.Bogdan Bogdanov & τον Υφυπ. Οικονομικών κ.Nikolay Pavlov καθώς η EPIDOSIS κλείνει 13 χρόνια παρουσίας στην Βουλγαρία!

Η έκθεση αυτή αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, μιας και σημείο αναφοράς μας είναι η προώθηση των Ελληνο – Βουλγαρικών Επιχειρήσεων που με έδρα την Ελλάδα επιθυμούν την επέκταση στην Βουλγαρία και των Βουλγαρο – Ελληνικών Επιχειρήσεων που με έδρα την Βουλγαρία επιδιώκουν την επέκταση τους στην Ελλάδα.

Θα θέλαμε εγκάρδια να σας προσκαλέσουμε από το Σάββατο 9/9 έως και την Κυριακή 17/9, στο περίπτερό μας για να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στο χώρο της έκθεσης θα παρευρίσκεται και η ομάδα της EPIDOSIS για να συζητήσουμε και να αναλύσουμε τις ευκαιρίες που γεννιούνται από τον εξατομικευμένο φοροσχεδιασμό – και όχι μόνο- των επιχειρήσεων. Σημείο συνάντησης το Περίπτερο 13, στο stand 4Α του εκθεσιακού χώρου της Τιμώμενης Χώρας Βουλγαρίας.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Γιατί δεν γνωρίζουν οι επιχειρηματίες σήμερα εάν είναι κερδοφόροι και πόσο;

Πολύ συχνά, στον κόσμο του επιχειρείν, δεν υιοθετείται μια στρατηγική που μελλοντικά θα επιφέρει σταθερότητα, απλώς δημιουργείται μια ροή εσόδων. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δεν