Την Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2024 η Epidosis ταξίδεψε έως την Αγριά Βόλου κι έδωσε το παρόν ως ο μοναδικός Χρυσός Χορηγός στο 10ο Ελληνογερμανικό Forum Τροφίμων, που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Valis !
Το Forum, το οποίο είχε τίτλο «Οι διμερείς συμφωνίες πυλώνας εξωστρέφειας για τον αγροτικό τομέα» διοργανώθηκε από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, την Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν η ενίσχυση της εξωστρέφειας του αγροτικού τομέα, συνδυάζοντας το συνέδριο και Β2Β συναντήσεις μεταξύ γερμανικών επιχειρήσεων και Ελλήνων παραγωγών.
Η διοργάνωση διεξήχθη ομαλά και με μεγάλη επιτυχία, καθώς η ανταπόκριση από τους επιχειρηματίες ήταν σπουδαία.
Η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να συνδεθεί με πολλούς σημαντικούς επιχειρηματίες του Αγροτικού Κλάδου, άκουσε τους προβληματισμούς τους και προσέφερε εξατομικευμένες λύσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.

Κατά τη διάρκεια του συνέδριου ο CEO της Epidosis, κ. Χρήστος Γιοβανούδης, έλαβε την σκυτάλη και προχώρησε σε μια ομιλία με θέμα «Εξατομικευμένος φοροσχεδιασμός για το επιχειρείν στην Ελλάδα». Το κοινό ανταποκρίθηκε αμέσως, δείχνοντας έμπρακτα πως το αντικείμενο του φοροσχεδιασμού παραμένει πάντα επίκαιρο και σημαντικό για πολλούς επιχειρηματίες!

Η ομάδα μας παραμένει δραστήρια και έτοιμη να σας προσφέρει λύσεις στις φορολογικές σας ανησυχίες! Εάν πάλι, μέσω του Forum, ήρθατε σ’ επαφή γνωριμίας μαζί μας…μη διστάσετε να μας καλέσετε για μια συμβουλευτική συνάντηση εξαιρετικά αφιερωμένη σ’ εσάς!