Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης – Συναντήσεις

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι η ιδανική ευκαιρία για να παρουσιάσουμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, με σημείο αναφοράς την προώθηση των Ελληνο – Βουλγαρικών Επιχειρήσεων που με έδρα την Ελλάδα επιθυμούν την επέκταση στην Βουλγαρία & των Βουλγαρο – Ελληνικών Επιχειρήσεων, που με έδρα την Βουλγαρία επιδιώκουν την επέκτασή τους στην Ελλάδα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η EPIDOSIS με παρουσία στην Ελλάδα από το 1986 και στην Βουλγαρία από το 2010 συμμετέχει ενεργά με φυσική παρουσία στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) με τιμώμενη χώρα, φέτος, την Βουλγαρία.

Στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ πραγματοποιήθηκε συνάντηση του CEO της EPIDOSIS με τον Υπουργό Οικονομικών της Βουλγαρίας, κ.Bogdan Bogdanov & τον Υφυπ. Οικονομικών κ.Nikolay Pavlov καθώς η EPIDOSIS κλείνει 13 χρόνια παρουσίας στην Βουλγαρία!

Η έκθεση αυτή αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, μιας και σημείο αναφοράς μας είναι η προώθηση των Ελληνο – Βουλγαρικών Επιχειρήσεων που με έδρα την Ελλάδα επιθυμούν την επέκταση στην Βουλγαρία και των Βουλγαρο – Ελληνικών Επιχειρήσεων που με έδρα την Βουλγαρία επιδιώκουν την επέκταση τους στην Ελλάδα.

Θα θέλαμε εγκάρδια να σας προσκαλέσουμε από το Σάββατο 9/9 έως και την Κυριακή 17/9, στο περίπτερό μας για να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στο χώρο της έκθεσης θα παρευρίσκεται και η ομάδα της EPIDOSIS για να συζητήσουμε και να αναλύσουμε τις ευκαιρίες που γεννιούνται από τον εξατομικευμένο φοροσχεδιασμό – και όχι μόνο- των επιχειρήσεων. Σημείο συνάντησης το Περίπτερο 13, στο stand 4Α του εκθεσιακού χώρου της Τιμώμενης Χώρας Βουλγαρίας.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Executive Tax Planning: Οδηγός για Επιχειρηματική Επιτυχία

Η EPIDOSIS προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες φορολογικού σχεδιασμού που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Με εμπειρία άνω των 30 ετών, οι υπηρεσίες

Accounting

Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων με το Ταμείο Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ

Το Ταμείο Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ προσφέρει σημαντική χρηματοδοτική υποστήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την ενίσχυση της παραγωγικής τους λειτουργίας και της ανταγωνιστικότητάς τους. Με προϋπολογισμό