Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

4 Δράσεις του “Ερευνώ – Καινοτομώ”

Το νέο πρόγραμμα «Ερευνώ – Καινοτομώ» 2024 στοχεύει στην ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με επιδότηση έως 80%. Το πρόγραμμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως βιομηχανική έρευνα, πειραματική ανάπτυξη και καινοτόμες τεχνολογίες.

  • Επιλέξιμοι Τομείς Δραστηριότητας
  • Υλικά, Κατασκευές & Βιομηχανία
  • Τουρισμός, Πολιτισμός & Δημιουργικές Βιομηχανίες
  • Αγροδιατροφική Αλυσίδα
  • Περιβάλλον & Κυκλική Οικονομία

Πώς να Συμμετάσχετε

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις πρέπει να έχουν κλείσει τουλάχιστον μία πλήρη διαχειριστική χρήση και να λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά στις 6 Ιουνίου 2024.

 

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για να ενισχύσετε την ανταγωνιστικότητά σας και να προωθήσετε την καινοτομία στην επιχείρησή σας. Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς μας για να εξασφαλίσετε την επιτυχία της αίτησής σας.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Executive Tax Planning: Οδηγός για Επιχειρηματική Επιτυχία

Η EPIDOSIS προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες φορολογικού σχεδιασμού που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Με εμπειρία άνω των 30 ετών, οι υπηρεσίες

Accounting

Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων με το Ταμείο Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ

Το Ταμείο Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ προσφέρει σημαντική χρηματοδοτική υποστήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την ενίσχυση της παραγωγικής τους λειτουργίας και της ανταγωνιστικότητάς τους. Με προϋπολογισμό