Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

ΕΣΠΑ: 3 νέες δράσεις επιδότησης & πως θα σας βοηθήσουμε να τις αποκτήσετε

Το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 απευθύνεται σε επιχειρήσεις που θα δημιουργήσουν μια «πιο έξυπνη – ψηφιακή» και «πιο πράσινη» Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα προωθείται:
• Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και η επέκταση ψηφιακών υπηρεσιών προς πολίτες και επιχειρήσεις (ηλεκτρονική διακυβέρνηση)
• Αύξηση του μέσου μεγέθους των ελληνικών επιχειρήσεων, προώθηση συνεργασιών
• Η ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας
• Μια πιο πράσινη Ελλάδα στους τομείς της ενέργειας και των υδάτινων πόρων
• Η αντιμετώπιση κινδύνων και καταστροφών (διαχείριση προστατευόμενων περιοχών)
• Η ανακύκλωση

Ειδικότερα, υπάρχουν σε ισχύ τρεις δράσεις επιδότησης.

Η μία δράση αφορά τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της επιχείρησης και οι άλλες δύο που είναι προς το παρόν διαθέσιμες (μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων πόρων) αφορούν δράσεις για τη βιώσιμη αναβάθμιση της επιχείρησης (Πράσινη παραγωγική επένδυση, Πράσινο μετασχηματισμό).

Σκοπός της πρώτης είναι η ψηφιακή αναβάθμιση των ΜΜΕ. Το πρόγραμμα αφορά επιχειρήσεις οι οποίες δεν έχουν ακόμα ενσωματώσει σημαντικές τεχνολογίες πληροφορικής. Δείτε περισσότερα εδώ:


Η «Πράσινη παραγωγική επένδυση ΜΜΕ» στοχεύει στην αξιοποίηση και ανάπτυξη συγχρόνων τεχνολογιών, σε θέματα ενεργειακής αναβάθμισης και κυκλικής οικονομίας. Δείτε περισσότερα εδώ:


Τέλος, ο «Πράσινος Μετασχηματισμός ΜΜΕ» αφορά επίσης τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε τομείς κυκλικής οικονομίας, ενεργειακής αναβάθμισης και υιοθέτησης καθαρών πηγών ενέργειας.

Δείτε περισσότερα εδώ:

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας και να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού. Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί μία συνάντηση.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Επέκταση Επιδόματος Μητρότητας: Τι Σημαίνει για τις Εργαζόμενες Μητέρες

Η πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επέκταση του επιδόματος μητρότητας σε νέες κατηγορίες εργαζόμενων μητέρων σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή. Με αναδρομική ισχύ από τον