Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Νέα υπηρεσία ΑΑΔΕ: άμεσης βιντεοκλήση // myAADElive

Από σήμερα, θεσπίζεται η δυνατότητα άμεσης βιντεοκλήσης και εξυπηρέτησης από τον πρώτο διαθέσιμο εκπρόσωπο εμπλουτίζεται η ψηφιακή υπηρεσία myAADElive της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Συμβολικά η πρώτη άμεση βιντεοκλήση πραγματοποιήθηκε από Ελληνίδα ομογενή, στο Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης, παρουσία του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, και του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Ντίνου Κωνσταντίνου.

Η άμεση βιντεοκλήση του myAADElive διευκολύνει σημαντικά τις διαδικασίες χορήγησης ΑΦΜ & Κλειδαρίθμου και χορήγησης Κλειδαρίθμου, προσφέροντας στους πολίτες τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν ψηφιακά και άμεσα, χωρίς να απαιτείται να κλείσουν ραντεβού ή να επισκεφθούν τη ΔΟΥ.

 

Στην περίπτωση αιτήματος για χορήγηση Κλειδαρίθμου, η δυνατότητα ταυτοποίησης μέσω άμεσης βιντεοκλήσης παρέχεται εάν δεν είναι εφικτός ο αυτοματοποιημένος έλεγχος ταυτοποίησης κινητού τηλεφώνου.

 

Η επικοινωνία στο myAADElive μπορεί να γίνει στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Blog

Μέχρι την Κυριακή οι αιτήσεις για 70.000 voucher παιδικών κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ

Την Κυριακή, 12 Μαΐου, λήγει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για συμμετοχή στο «Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2024» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης

Επικαιρότητα

Ο δόκιμος εργαζόμενος

Σύμβαση εργασίας με δοκιμή υπάρχει, όταν ο εργοδότης διατηρεί για εύλογο χρονικό διάστημα το δικαίωμα να κρίνει εάν ο εργαζόμενος διαθέτει τις απαραίτητες για τη