Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Μητρώο POS: Άνοιξε η εφαρμογή – Δήλωση μέχρι 31/10

Η ΑΑΔΕ ενημερώνει τις επιχειρήσεις ότι ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα διορθώσεων και συμπληρώσεων στο Μητρώο POS. Υπενθυμίζεται ότι το Μητρώο POS έχει δημιουργηθεί με βάση τις πληροφορίες που η ΑΑΔΕ λαμβάνει από τους παρόχους POS.

 

Έως τις 31/10/2023 οι επιχειρήσεις, μέσα από την ψηφιακή πύλη myAADE – Μητρώο & Επικοινωνία – Στοιχεία Επιχείρησης, μπορούν, όπου απαιτείται, να διορθώσουν και να επικαιροποιήσουν την εικόνα των ενεργών POS, που διέθεταν κατά την 30/9/2023, δηλώνοντας τα POS, που τυχόν δεν περιλαμβάνονται στα στοιχεία, τα οποία έχουν αποσταλεί από τους παρόχους.

 

Διευκρινίζεται, ότι ως ενεργό νοείται το POS που δύναται να χρησιμοποιηθεί για την ολοκλήρωση συναλλαγών με κάρτα, ακόμα και όταν χρησιμοποιείται ή διατίθεται ως εφεδρικό, για την περίπτωση λειτουργικής βλάβης ή άλλης έκτακτης ανάγκης.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Επικαιρότητα

Στόχος να καταστεί η Ελλάδα βασική πύλη εισόδου των εμπορευματικών φορτίων προς την Ευρώπη

πενδύουμε στην εφοδιαστική αλυσίδα με στόχο να καταστήσουμε την Ελλάδα βασική πύλη εισόδου των εμπορευματικών φορτίων προς την Ευρώπη, παρά τις πολλαπλές αντιξοότητες και προκλήσεις, τόνισε ο υπουργός