Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Η digital επανάσταση στις επιχειρήσεις. Τα 3 πράγματα που χρειάζεται και η δική σου!

Η ψηφιακή επανάσταση έχει μετασχηματίσει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς. Είναι μια εξέλιξη που αφορά την εφαρμογή της τεχνολογίας, τη διανομή των πόρων και την αλλαγή του τρόπου που επικοινωνούμε και αλληλεπιδρούμε με τους πελάτες και τους συνεργάτες. Επομένως, είναι ουσιώδες για κάθε επιχείρηση να προσαρμοστεί σε αυτήν την ψηφιακή εποχή.

Παρακάτω, σας προτείνουμε τρία καίρια στοιχεία που απαιτούνται για την επιτυχημένη διαδικασία ψηφιοποίησης μιας επιχείρησης:

Eπιλέξτε υπερσύγχρονο λογισμικό (CRM): Ένα συγκεντρωτικό σύστημα με πλήρη κατηγοριοποίηση ανά πελάτες / έγγραφα / προσφορές / αρχεία / πωλήσεις, ψηφιοποιημένα έγγραφα και καταγραφή ιστορικού οδηγεί στη διαχείριση της επιχείρησης σε ένα σύστημα, τη μείωση κόστους και την καλύτερη ενδοεπιχειρησιακή επικοινωνία εν γένει.
Επιλέξτε υπερσύχγρονο τρόπο επικοινωνίας: Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας μέσω των νέων τεχνολογιών που παρέχει ένα σύγχρονο τηλεφωνικό σύστημα και Cloud Τηλεφωνικό κέντρο υψηλής απόδοσης για καταγραφή κλήσεων των πελατών σε συνδυασμό με τη χρήση Live chat και την ακρόαση των voicemail από το e-mail οδηγεί σε Ποιοτικά στατιστικά κλήσεων, ασφάλεια συναλλαγών και ανίχνευση οποιουδήποτε κινδύνου.
Δημιουργήστε ψηφιακό αποτύπωμα: Η σύγχρονη επιχειρηματικότητα δεν απαιτεί μόνο διαφήμιση στα ΜΜΕ. To Digital Marketing έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο για τις επιχειρήσεις καθώς οι καταναλωτές ψάχνουν και αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες διαδικτυακά περισσότερο από ποτέ. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση ιστοσελίδων, κοινωνικών μέσων, email Marketing (Blog+newsletter), διαφήμιση σε μηχανές αναζήτησης (Google / Social Ads Campaigns), δημιουργία περιεχομένου: άρθρα, βίντεο, podcasts, κατασκευή και διαχείριση e-shop (logistics, εξυπηρέτηση, διαφήμιση), κατασκευή application, LinkedIn networking, Υπηρεσίες SEO, Video Production, ψηφιακή κάρτα εργασίας.

Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη περιοχή, και είναι σημαντικό να είστε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα. Στην EPIDOSIS, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες που θα φέρουν ανάπτυξη και κερδοφορία στην επιχείρηση σας. Μέσα από τα καταρτισμένα στελέχη μας και την παροχή υπηρεσιών 360° μπορούμε να αναπτύξουμε μαζί μια αποτελεσματική στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην  Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα