Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Ολοκληρωμένη πρόταση EPIDOSIS: Ready made companies / project – Start ups

Η EPIDOSIS θέλοντας να συμβάλει στην ταχύτητα και αξιοπιστία του επιχειρείν, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια εταιρεία έτοιμη για εμπορική αξιοποίηση με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Aναλαμβάνουμε τη διαχείριση του project σας είτε με ένταξη σε ήδη υφιστάμενη εταιρία (ready made company) είτε με την ίδρυση start up.

 

Οι Ready Made Companies έχουν συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον στον επιχειρηματικό κόσμο γιατί:

  • Διαθέτουν οικονομικά στοιχεία (κύκλο εργασιών & κέρδη) στον ισολογισμό τους, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την χορήγηση δανείων από πολυεθνικές τράπεζες, προγράμματα leasing για εταιρικά οχήματα, μηχανήματα και εξοπλισμό όπως και πιστώσεις από προμηθευτές της Ελλάδας και του εξωτερικού και να συμμετάσχουν σε επιδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ
  • Μπορούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με Τρίτες Χώρες (Αμερική, Κίνα κτλ.).
  • Απαιτείται μόνο μεταβίβαση των εταιρικών μεριδίων στο νέο ιδιοκτήτη (η οποία ολοκληρώνεται σε 1 μόνο ημέρα) ώστε να μπορέσετε να την αξιοποιήσετε εμπορικά.
  • Στόχος αγοράζοντας μία τέτοια εταιρεία, είναι η σύναψη εμπορικών συμφωνιών με προμηθευτές του εξωτερικού, παγκόσμιες συνεργασίες, αποκλειστικές αντιπροσωπείες σε αγαθά και υπηρεσίες, οι οποίες πραγματοποιούνται με ταχύτητα και ασφάλεια, καθιστώντας τις έτοιμες εταιρείες κυρίαρχες στην άσκηση του επιχειρείν.

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα 2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική