Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Δωρεάν OnLine σεμινάριο: Ανάλυση Φορολογικών & Ασφαλιστικών Υποχρεώσεων (Ελλάδα VS Εξωτερικό)

Στο σύγχρονο ρευστό κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον, η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και η αναζήτηση διαφορετικών εναλλακτικών είναι αναγκαία.

 

Η εξωστρέφεια μπορεί να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, αλλά απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και διαχείριση. Είναι σημαντικό να αναλύσετε τις αγορές στις οποίες επιθυμείτε να εισέλθετε και να προετοιμαστείτε καλά προτού αναλάβετε τη διεθνή δραστηριότητα.

 

Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξετάσουμε τις δυνατότητες για νέο αγοραστικό κοινό, τη δυνατότητα επέκτασης / ίδρυσης της Επιχείρησης σας στο Εξωτερικό με παρουσίαση συγκριτικού πίνακα φορολόγησης στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

 

Παράλληλα, μέσα από συζητήσεις, παραδείγματα και πρακτικές προσεγγίσεις, μπορούμε να σας κάνουμε ολοκληρωμένη παρουσίαση εξατομικευμένου φοροσχεδιασμού της επιχείρησής σας και την απεικόνιση της φορολογικά ορθής εικόνας της επιχείρησης.

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: