Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

«Για να κερδίσεις στην αγορά, πρέπει να κερδίσεις πρώτα στο χώρο εργασίας»

«Για να κερδίσεις στην αγορά, πρέπει να κερδίσεις πρώτα στο χώρο εργασίας» είχε δηλώσει ο πρώην CEO της εταιρείας Campell Soup Company.

H επιτυχία στην αγορά συνδέεται στενά με την επιτυχία στον χώρο εργασίας.
Έρευνες έχουν δείξει ότι στα εργασιακά περιβάλλοντα όπου οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται με σεβασμό και χαίρουν γενναιόδωρης μεταχείρισης, οι εταιρίες ανθίζουν με οικονομικά κέρδη. Ας αναλύσουμε τα βήματα που μπορεί κανείς να ακολουθήσει για να επιτύχει σε αυτούς τους τομείς:

Εκπαίδευση & Διακριτικές Δεξιότητες

Η καλή εκπαίδευση και η ανάπτυξη δεξιοτήτων είναι βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχία στον χώρο εργασίας. Η αναζήτηση συνεχούς εκπαίδευσης και η απόκτηση νέων δεξιοτήτων είναι σημαντικές.

Εμπειρία & Πρακτική Γνώση

Η απόκτηση πρακτικής εμπειρίας μέσω πρακτικής εργασίας, είναι σημαντική για την επίτευξη επιτυχίας στο χώρο.

Δίκτυα & Σχέσεις

Η δημιουργία και διατήρηση σχέσεων στον χώρο εργασίας, μέσω δικτύων επαγγελματικών συναντήσεων και κοινοτήτων, μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ευκαιριών. (Bonding)

Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα

Η ικανότητα να προτείνεις καινοτόμες ιδέες και να δρας επιχειρηματικά μπορεί να ενισχύσει τη θέση σου στην αγορά.

Συνεχής Αναβάθμιση

Οι αλλαγές στην αγορά απαιτούν συνεχή παρακολούθηση και προσαρμογή. Η διαρκής αναβάθμιση και προσαρμογή στις εξελίξεις είναι κρίσιμη.

Κατά την επίτευξη επιτυχίας στον χώρο εργασίας, καθίσταται πιο πιθανή η ικανότητα να κερδίσεις στην αγορά, διότι έχεις αναπτύξει δεξιότητες, γνώσεις και δίκτυα που σε καθιστούν ανταγωνιστικό.

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

10 Q&A για τις Βουλγαρικές Εταιρίες

1. Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μίας Βουλγαρικής έναντι μίας Ελληνικής Εταιρείας; Μία βουλγαρική εταιρεία εξασφαλίζει στον μέτοχο το 90%  των καθαρών κερδών να διανεμηθεί ως

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς: