Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

EPIDOSIS | Επιχειρηματικό Πλάνο (Business Plan)

Το επιχειρηματικό πλάνο ή αλλιώς Business plan αποτελεί τον λεπτομερή σχεδιασμό μιας επιχειρηματικής ιδέας και είναι απαραίτητη διαδικασία για τη σύσταση μιας νέας επιχείρησης και κατ’ επέκταση τη βιωσιμότητα της εταιρείας.

 

Περιγράφει με σαφήνεια τα απαιτούμενα κεφάλαια, τη διοικητική ομάδα, την αγορά, τη στρατηγική της επιχείρησης, καθώς επίσης και τον ανταγωνισμό.

Η ύπαρξη ενός καλά δομημένου και τεκμηριωμένου επιχειρηματικού σχεδίου είναι απαραίτητη στις περιπτώσεις όπου επιθυμείτε τη χρηματοδότηση από τραπεζικά ιδρύματα και ενδιαφερόμενα funds, την προσέλκυση επενδυτών ή ακόμη και σε περιπτώσεις αναπτυξιακών λόγων, οργανικών επενδύσεων και εταιρικών συζητήσεων / διαπραγματεύσεων με πελάτες και προμηθευτές.

Στην εταιρεία EPIDOSIS, θεωρούμε ότι το ξεκίνημα μίας νέας εταιρίας είναι το πιο σημαντικό σημείο στην καριέρα ενός επιχειρηματία, καθώς πρέπει να μπουν οι σωστές βάσεις από άτομα που έχουν γνώση, επιστημονικότητα, κατάρτιση και εμπειρία.

Γι’αυτό ακριβώς, αναλαμβάνουμε την υψηλού επιπέδου σύνταξή του, συμβάλλοντας ενεργά στην υλοποίηση του επιχειρησιακού σας σχεδιασμού.

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική