Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Ίδρυση Ελληνοκυπριακής Εταιρείας

Μια εταιρική μορφή με ασύγκριτα πλεονεκτήματα!

 

Η εταιρία EPIDOSIS – Expand Your Business δραστηριοποιείται στην Λογιστική & Ελεγκτική των επιχειρήσεων στην Ελλάδα από το 1986 και στην Κύπρο από το 2017 έχοντας πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Κυπριακής  φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας ταυτόχρονα την ίδια στιγμή.

Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι ότι με γνώση, επιστημονικότητα και κατάρτιση προτείνουμε Εξατομικευμένο Φοροσχεδιασμό στις επιχειρήσεις με την ιδιότητα των Συμβούλων Ανάπτυξης Επιχειρήσεων.

Η νέα μορφή επιχειρηματικής δραστηριότητας είναι η ίδρυση ή επέκταση της εταιρείας σας σε Ελληνοκυπριακή εταιρεία! Πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο λύνει πάρα πολλά προβλήματατόσο φορολογικά όσο και διοικητικά καθώς η άσκηση της πραγματικής διοίκησης και της κύριας εγκατάστασης βρίσκεται και παραμένει στην Ελλάδα 

Εάν ιδρύσουμε μία Ελληνοκυπριακή εταιρεία μπορείτε να έχετε όλα τα οφέλη της χαμηλής φορολόγησης, της συνδυαστικής τιμολόγησης, της διαχείρισης από την Ελλάδα όπου βρίσκεστε, με ασύγκριτα πλεονεκτήματα στο ταμείο της εταιρείας και στην μεταφορά κεφαλαίων από την μια χώρα στην άλλη καθώς πρόκειται για ένα ενοποιημένο σύστημα.

Εφαρμόζεται σε πάρα πολλές επιχειρήσεις στους κλάδους του Χονδρικού εμπορίου, Λιανικού  εμπορίου, E-Shop, Τουριστικές επιχειρήσεις, μεταποιητικές – βιοτεχνικές επιχειρήσεις. 

 

Εάν έχετε λοιπόν μία εταιρεία στην Ελλάδα μπορούμε να δημιουργήσουμε μέσα από αυτήν χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της εταιρείας σας, την Ελληνοκυπριακή εταιρεία και να συνεχίσετε να ασκείται απερίσπαστοι το επιχειρείν υπό άλλους όρους! 

Με εμπειρία 30 ετών επιδιώκουμε να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες μας. 

Για εμάς, κάθε πελάτης είναι μοναδικός και αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και σεβασμό όλα τα θέματα που τον απασχολούν.

 

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην Φόρμα Επικοινωνίας και να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού. Επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να οριστεί μία συνάντηση.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Επέκταση Επιδόματος Μητρότητας: Τι Σημαίνει για τις Εργαζόμενες Μητέρες

Η πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επέκταση του επιδόματος μητρότητας σε νέες κατηγορίες εργαζόμενων μητέρων σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή. Με αναδρομική ισχύ από τον