Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Έχουμε τη λύση: Επέκτεινε το Δίκτυο των Πελατών σου σε νέες αγορές μέσω του Linkedin

Το Linkedin είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για τη δημιουργία και τη διεύρυνση επαγγελματικού δικτύου. Με campaigns, μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των συνδέσεων σας και να επικοινωνήσετε με περισσότερους επαγγελματίες και κατ ’επέκταση περισσότερους πελάτες!

 

Μία Linkedin campaign μπορεί να συμβάλει στην επιτυχία μιας επιχείρησης με πολλούς τρόπους. Ανάλογα με τους στόχους και τη φύση της επιχείρησης, μία τέτοια δράση μπορεί να προσφέρει τα εξής οφέλη:

Επαγγελματική Επικοινωνία

Το Linkedin είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας με επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Βελτιώνει την επαγγελματική σας παρουσία, ενισχύοντας την επαφή σας με άλλους στον κλάδο σας.

Επέκταση Δικτύου – Nέες Αγορές

Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των συνδέσεων σας, τόσο επεκτείνετε το επαγγελματικό δίκτυο σας, προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες συνεργασίας.

Προώθηση Προϊόντων/Υπηρεσιών σε Ελλάδα & Εξωτερικό:

Αποτελεί εργαλείο προώθησης για προϊόντα ή υπηρεσίες. Μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε σε επαγγελματίες που έχουν ενδιαφέρον για εσάς.

Κοινοποίηση Περιεχομένου:

Χρησιμοποιείται για την προώθηση περιεχομένου, όπως άρθρων, βίντεο, ή γενικότερων ενημερωτικών περιεχομένων, γεγονότων και ειδήσεων που αφορούν την επιχείρησή σας.

Κοινοποίηση Περιεχομένου

Χρησιμοποιείται για την προώθηση περιεχομένου, όπως άρθρων, βίντεο, ή γενικότερων ενημερωτικών περιεχομένων, γεγονότων και ειδήσεων που αφορούν την επιχείρησή σας.

Επισήμανση Εταιρικής Ταυτότητας

Ενισχύει την εταιρική ταυτότητα, βοηθώντας τους επαγγελματίες να αναγνωρίσουν την επιχείρησή σας.

Βήματα για τη Linkedin Campaign

  1. Εταιρεία και στόχευση

To POWER TEAM της EPIDOSIS παρέχει υπηρεσίες ανάλυσης της δημοσιότητας (ποσοτική και ποιοτική) χρησιμοποιώντας νέα, καινοτόμα εργαλεία και επικεντρώνοντας σε υπηρεσίες που βασίζονται στη Μηχανική Μάθηση και την Τεχνητή Νοημοσύνη.

 

  1. Μέθοδος

Πρόκειται για ένα έξυπνο ψαχτήρι σε σχέση με τις πληρωμένες διαφημίσεις. Αφού βρούμε το κοινό – στόχο αποστέλλουμε μηνύματα και υλικό σε decision makers ώστε να έρθουμε σε επικοινωνία. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα εργαλεία και στοχεύουμε σε περιοχή, κλάδο, τίτλο και κριτήρια εταιρείας.

 

 

  1. Mηνύματα- Short Messages
  • Στάδιο 1

Μήνυμα γνωριμίας

  • Στάδιο 2

Μήνυμα αποδοχής

  • Στάδιο 3

Μέσα σε 6 εβδομάδες στέλνονται πάνω από 1000 requests, με ποσοστό αποδοχής περίπου 30%. To ποσοστό των απαντήσεων είναι γύρω στο 10% που σημαίνει γύρω στα 10 ποιοτικά leads για την επιχείρησή σας!

Mπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στη Φόρμα Επικοινωνίας  ή να μας καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα  2106810690 ή στην Θεσσαλονίκη 2310477725 για να αναλύσουμε τα παραπάνω.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα