+30.2310477725Ξεκινήστε

Η επέκταση μιας εταιρείας και η έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας σε μια νέα αγορά περιλαμβάνει αρκετές ευκαιρίες μεγιστοποίησης κέρδους αλλά από την άλλη προϋποθέτει άμεση και καίρια υποστήριξη. Η Epidosis, έχοντας αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ευρώπη μπορεί να σας προσφέρει άμεσες λύσεις με έναν μεγάλο αριθμό υπηρεσιών υποστήριξης σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει.

Η Epidosis διατηρεί φυσικά γραφεία σε Πολωνία, Κύπρο, Ελλάδα και Βουλγαρία και μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες τις επιχείρησης σας, οπουδήποτε και εάν αυτή βρίσκεται. Η τεχνογνωσία και εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στην διαχείριση σύνθετων προβλημάτων, μας επιτρέπει να κινούμαστε με ασφάλεια και ταχύτητα επιτυγχάνοντας το χαμηλότερο δυνατό κόστος για την επιχείρηση σας.

  1. Έρευνα αγοράς για εταιρείες και προϊόντα
  2. Υπηρεσίες leasing και αγοράς οχημάτων για ιδιώτες και επαγγελματίες
  3. Μεταβιβάσεις οχημάτων
  4. Μεσιτείες ακινήτων
  5. Τελωνειακές Διατυπώσεις – Εκτελωνισμός
  6. Ανάπτυξη εταιρίας και υποστήριξη marketing
  7. Υπηρεσίες logistics – Μεταφορές
  8. Φορολογική έδρα

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική για την επιχείρηση σας.

Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.