+30.2310477725Ξεκινήστε
Το Λογιστικό – Φοροτεχνικό μας τμήμα, με εμπειρία πάνω από 30 έτη, επεκτείνει την δραστηριότητα του στην αγορά & πώληση ακινήτων μέσω ενός προνομιακού μοντέλου κοστολόγησης. Η δημιουργία του νέου real estate τμήματος έρχεται να ολοκληρώσει την επιτυχημένη έως τώρα πορεία μας, με την προσθήκη εξειδικευμένων στελεχών συνδεδεμένα με πολυτελή ιδιόκτητα και μη, ακίνητα.

Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, η συνέπεια και η άριστη επικοινωνία παράλληλα με την εξειδικευμένη λογιστική γνώση που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια θα συμβάλλουν στην επιτυχή αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό για την σύνδεση – μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας.

Στην Epidosis, η εύρεση και κοστολόγηση της πολυτελούς κατοικίας είναι μόνο η αρχή – παράλληλα με την συμφωνία, αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία μεταβίβασης και αναλύουμε διεξοδικά τις εκάστοτε νομοθεσίες για να συνδέσουμε το ακίνητο με την ελάχιστη δυνατή φορολογία.

Το δίκτυο πρακτόρων της EPIDOSIS αντιπροσωπεύει τον εγκυρότερο διαμορφωτή αγοράς πολυτελών ακινήτων στη Χαλκιδική, Ελλάδα και Βαλκάνια. Στόχος της EPIDOSIS είναι η δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας στον τομέα του REAL ESTATE. Έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της αγοράς και τις ανάγκες του επενδυτή, η EPIDOSIS αναλαμβάνει όλη την διαδικασία από την αναζήτηση του ακινήτου ως την τελική παράδοση και ολοκλήρωση της ανάθεσης.

Το έμπειρο προσωπικό και η τεχνογνωσία της EPIDOSIS βρίσκεται σε άμεση διάθεση και συμπράττει στην επιτυχή ολοκλήρωση ενός έργου που αναλαμβάνει η EPIDOSIS, στηρίζοντάς την καθ΄όλη την διαδικασία όσον αφορά την νομική, λογιστική-φορολογική εκπροσώπηση, τα προγράμματα ΕΣΠΑ κ.λπ.

  1.     Εξειδικευμένο προσωπικό, διαθέσιμο να συνδράμει όπου απαιτείται
  2.     Σημεία εξυπηρέτησης σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κύπρο, Βουλγαρία και Πολωνία
  3.     Συνεργασία με έμπειρους και πιστοποιημένους εκτιμητές ακινήτων.
  4.     Νομικό τμήμα που θα σας στηρίξει σε όλη τη διάρκεια των διαδικασιών αγοραπωλησίας
  5.     Golden Visa: διεκπεραιώνουμε όλη τη διαδικασία που απαιτείται για την απόκτησή της
  6.     Λογιστικό τμήμα με μακροχρόνια εμπειρία που θα σας παρέχει πληθώρα υπηρεσιών.
  7.     Σύσταση δικτύου συνεργατών ανάλογα με τις ανάγκες σας

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική για την επιχείρηση σας.

Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.