Βουλγαρία Εθνικό σχέδιο για την απορρόφηση της χρηματοδότησης Covid-19 έως το τέλος του 2020

bulgaria_eu_flags_6437a7bd446ecf7c50be8e5e197b92d9

Βουλγαρία Εθνικό σχέδιο

Η Βουλγαρία πρόκειται να προτείνει έως τα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021 ένα εθνικό σχέδιο για την απορρόφηση της χρηματοδότησης της ΕΕ που διατίθεται στις χώρες για να ξεπεραστούν οι συνέπειες της Covid-19 για την υγεία και την οικονομία. “30 δισεκατομμύρια ευρώ είναι μόνο ένα υπό όρους ποσό. Χρειαζόμαστε ένα σοβαρό σχέδιο δράσης για να μπορέσουμε να απορροφήσουμε αυτό το ποσό”, ανέφερε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Τόμισλαβ Ντόντσεφ κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ωστόσο, το Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα αμφισβήτησε την ικανότητα της κυβέρνησης να διασφαλίσει δίκαιη δαπάνη ευρωπαϊκών χρημάτων. Σύμφωνα με τον βουλευτή του BSP Krum Zarkov, η απώλεια εμπιστοσύνης στο υπουργικό συμβούλιο αυτής της χώρας θα αποτελέσει πρόβλημα στην απορρόφηση χρημάτων που διατίθενται στη Βουλγαρία για την αναδιάρθρωση της οικονομίας της και την αντιμετώπιση της σοβαρής κρίσης κοροναϊού.

Πηγή: novinite.com

Lascia un commento

You must be logged in to post a comment.
preferenze sulla privacy
Quando visitate il nostro sito web, il vostro browser può memorizzare informazioni per vari servizi, di solito sotto forma di cookie. Qui potete modificare le vostre impostazioni sulla privacy. Si ricorda che il blocco di alcuni cookie può comportare una riduzione delle funzionalità del sito web.