Ίδρυση Υποκαταστήματος Αλλοδαπής στην Ελλάδα (Branch)
με έδρα την Βουλγαρία (Headquarters)

Η EPIDOSIS σας συμβουλεύει να εκμεταλλευτείτε νόμιμα το προνομιακό φορολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς της Βουλγαρίας και να κρατήσετε την έδρα σας στην Ελλάδα (Headquarters) διατηρώντας την διοίκηση στα χέρια σας, χωρίς να αλλάξετε γραφείο, συνεργάτες ή οτιδήποτε από την τωρινή επιχείρηση στην Ελλάδα, με την ίδρυση υποκαταστήματος στην Βουλγαρία (Branch).

Το υποκατάστημα στην Βουλγαρία, πέρα από επέκταση στην ακμάζουσα αγορά της Βουλγαρίας, θα αναβαθμίσει την εικόνα της επιχείρησης σας, καθιστώντας την πολυεθνική, προσθέτοντας επιπλέον φορολογικά πλεονεκτήματα στην δραστηριότητα της.

Το υποκατάστημα της Ελληνικής εταιρίας (ΑΕ - ΕΠΕ - ΙΚΕ - ΟΕ - ΕΕ) στην Βουλγαρία φορολογείται με 10% επι των καθαρών κερδών και αξιώνει μεταφορά κεφαλαίων από την Ελληνική εταιρεία χωρίς να απαιτείται να είστε κάτοικος εξωτερικού. Επίσης έχει όλη την ευελιξία να συναλλάσσεται μεμονωμένα καθώς και από κοινού με το κεντρικό (Headquarters) στην Ελλάδα και να έχουν ενοποιημένο ισολογισμό.

Οι συναλλαγές αυτές και ο κοινός ισολογισμός, με τον υψηλής ποιότητας εξατομικευμένο φοροσχεδιασμό που προσφέρει η EPIDOSIS μπορούν να πετύχουν δραστική μείωση της φορολογίας νόμιμα και με απόλυτη διαφάνεια.

Η ομάδα της EPIDOSIS αποτελείται από έμπειρα στελέχη, με φυσική παρουσία στην Ελλάδα και στην Βουλγαρία, γνωρίζοντας άριστα τη συνδυαστική φορολογική νομοθεσία της εκάστοτε χώρας. Από την ίδρυση του υποκαταστήματος ως τη συμβουλευτική, τη νομική και τη λογιστική υποστήριξη, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της επαγγελματική σας κατεύθυνσης όπως την έχετε οραματιστεί.

Για να προγραμματίσετε μια δωρεάν συμβουλευτική μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία μας στην Αθήνα +30 210 681 0690 ή στη Θεσσαλονίκη +30 2310 477725 για να αναλύσουμε δια ζώσης ή απομακρυσμένα το πλάνο λειτουργίας και ανάπτυξης της επιχείρησης

Ίδρυση Υποκαταστήματος Αλλοδαπής στην Ελλάδα (Branch)
με έδρα την Βουλγαρία (Headquarters)

Ίδρυση Υποκαταστήματος Ελληνικής Εταιρίας στην Βουλγαρία

Cookies? 🍪

Χρησιμοποιούμε cookies για τη μέγιστη εμπειρία πλοήγησης στο website μας Μάθε περισσότερα