+30.2310477725Ξεκινήστε

To marketing ολοκληρώνει την αποτύπωση ενός μηχανισμού διαδικασιών για την επίλυση μιας καταναλωτικής ανάγκης. Στην EPIDOSIS εξελίσσουμε την ιδέα σας μετατρέποντας την σε αυτοματοποιημένο κωδικό, ενώ παράλληλα την συνδέουμε λογιστικά και νομικά με την υπάρχον υποδομή. Βασικός στόχος του marketing είναι οι επαναλαμβανόμενες πωλήσεις, οι οποίες μέσω εξειδικευμένων εργαλείων θα επιλύσουν μια ή περισσότερες εμπορικές ανάγκες και ταυτόχρονα θα αυξήσουν τα έσοδα της επιχείρισης, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής του καταναλωτή.

Με τα σύγχρονα και καινοτόμα  εργαλεία μας, συνεργαζόμαστε με γνωστές βάσεις δεδομένων και καταγράφουμε την απήχηση του ανταγωνισμού, διασταυρώνουμε ομοιότητες στον σχεδιασμό, και αναλύουμε προωθητικές ενέργειες. Στην συνέχεια και εφόσον έχουν καταγραφεί όλα τα δεδομένα, προτείνουμε την χρυσή τομή για τον μετασχηματισμό μιας κοινής υπηρεσίας – προϊόν σε καινοτόμα, αναδεικνύοντας την κρυμμένη της λειτουργικότητα.

Διαχωρίζουμε τις πιθανές συνεργασίες από την διευρυμένη πλέον βάση μας και οργανώνουμε την επικοινωνία με χρήση online εργαλείων, προσβάσιμα από όλες τις συσκευές. Επιλέγουμε το κοινό απήχησης και αναλαμβάνουμε την διανομή, επιστρέφοντας στατιστικά επισκεψιμότητας και leads με πεδία που εσείς επιλέγετε αναλόγως με την στρατηγική της προωθητικής ενέργειας.

Επιλέγουμε εμπορικές κατηγορίες, σχεδιάζοντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα ενεργειών και τα συνδέουμε με ευπαρουσίαστες δυναμικές σελίδες που καταλήγουν σε ευκαιρίες πώλησης. Τα στελέχη αναλαμβάνουν την διατήρηση του νέου διαύλου επικοινωνίας, ακολουθώντας την βελτιωμένη εμπορική πολιτική ενώ παράλληλα καταγράφουν τις ενέργειες στο online σύστημα διαχείρισης εργασιών.

  1. Έρευνα ανταγωνισμού
  2. Έρευνα αγοράς για πιθανές συνεργασίες
  3. Μελέτη & Εγκατάσταση SEO
  4. Προγραμματισμό χορηγούμενων διαφημίσεων
  5. Σχεδιασμό caselogic καταχώρηση δεδομένων
  6. Αυτοματοποίηση Εmail Επικοινωνίας
  7. Σχεδιασμό επιστολών γνωριμίας
  8. Εβδομαδιαία στατιστικά πωλήσεων & απήχησης
  9. Ανάπτυξη βάσης δεδομένων
  10. Αυτοματοποίηση πωλήσεων

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική για την επιχείρηση σας.

Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.