+30.2310477725Ξεκινήστε

Φιλοξενούμε και Συνδέουμε το περιεχόμενο των ψηφιακών σας αρχείων ενώ ασφαλίζουμε με κωδικοποίηση 256 bit την δημόσια προβολή τους. Η αυστηρή ιεράρχηση και η οργανωμένη δομή στον απομακρυσμένο server φιλοξενίας σας, διευκολύνει την πρόσβαση των μηχανών αναζήτησης όπως επίσης βελτιώνει την ταχύτητα στην επεξεργασία των αρχείων της εγκατάστασης, με κεντρικό σύνδεσμο διαχείρισης, το όνομα χώρου σας ( Domain Name ).

Για λόγους χρηστικότητας και εύκολης διαχείρισης, η EPIDOSIS παρέχει την δυνατότητα της σύνδεσης του εταιρικού email με τον Web Server. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαχειριστεί την γραπτή επικοινωνία σας από τον browser ενώ ταυτόχρονα να το συνδέσετε με όλες τις γνωστές εφαρμογές όπως Outlook, Thunderbird κτλ. Με τις απαραίτητες ρυθμίσεις θα λαμβάνετε τα μηνύματα σας σε όλες τις συσκευές και θα απαντάτε με την προεπιλεγμένη διεύθυνση της επιλογής σας.

Το πιστοποιητικό SSL δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ του server που φιλοξενίας και τον browser του επισκέπτη, προστατεύοντας έτσι όλες τις πληροφορίες που μεταφέρονται από και προς το website, όπως username, κωδικοί, αριθμοί πιστωτικών καρτών κτλ. Κάθε φορά που ένας επισκέπτης εισέρχεται στην σελίδα, δημιουργείται μία κρυπτογραφημένη σύνδεση με τον browser που χρησιμοποιεί. O επισκέπτης θα δει μια πράσινη κλειδαριά και το https:// να εμφανίζεται στην γραμμή διευθύνσεων του browser του και θα ξέρει ότι οι πληροφορίες του είναι ασφαλείς.

Αυτοματοποιημένα backup διασφαλίζουν την ακεραιότητα του περιεχομένου σας, 365 ημέρες τον χρόνο με ταυτόχρονη μεταφορά από τον κεντρικό υπολογιστή σε επιμέρους σημεία στην Ελλάδα και την Γερμανία. Όσο εσείς σχεδιάζετε τα επόμενα βήματα της εταιρείας σας, εμείς παραμετροποιούμε τον απομακρυσμένο υπολογιστή, βελτιώνοντας την ταχύτητα και την συνδεσιμότητα με συντονισμένες ενέργειες & αναβαθμίζουμε συχνά τα αρχεία της εγκατάστασης για να συμβαδίζουμε με την ταχεία εξέλιξη των browser σε όλες τις συσκευές προβολής.

 1. Δωρεάν Εγκατάσταση Domain Name
 2. Δωρεάν Εγκατάσταση SSL Encryption Key
 3. Δωρεάν Εγκατάσταση Email Server
 4. Απεριόριστες MySQL databases
 5. Απεριόριστοι Email λογαριασμοί
 6. Απεριόριστα Subdomains
 7. Ταχύτατο δίκτυο GR-IX
 8. SSD Web Hosting
 9. Φιλοξενία σε Ελλάδα & Γερμανία
 10. Ελληνική IP για καλύτερο SEO
 11. SpamExperts
 12. BackUp

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική για την επιχείρηση σας.

Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.