+30.2310477725Ξεκινήστε

Με τον όρο Branding ή αλλιώς Εταιρική Ταυτότητα στην Ελληνική, χαρακτηρίζουμε την άρτια ψηφιακή απεικόνιση της εταιρείας, βασισμένη σε σταθερούς κανόνες γραφιστική και λεκτικής απεικόνισης, για την όμορφη αναπαραγωγή του περιεχομένου της στο διαδίκτυο και τον τύπο. Κατά την ολοκλήρωση του πακέτου αναβάθμισης “εταιρικής ταυτότητας”, ο επιχειρηματίας θα πλησιάσει με μικρά βήματα στην επίτευξη του στόχου του, ολοκληρώνοντας το οράματά του για μια εταιρία leader στον κλάδο της, βοηθώντας παράλληλα στην εύκολη απομνημόνευση του Brand, από το μέσο όρο επισκεπτών, σε όλα τα μέσα προβολής.

Λογότυπο και εταιρική ταυτότητα ταυτίζονται σε μια εξίσωση που περιλαμβάνει σχήματα και χρώματα για την άρτια προβολή της επιχείρισης σας στο κοινό. Ο minimal σχεδιασμός και η οπτική ταύτιση του brand σε συνδυασμό με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό θα αποτυπώσει στη μνήμη των επισκεπτών την επωνυμία σας, θα διευκολύνει την επιλογή τους για συνεργασία, καθώς επιλέγουν υπηρεσίες και προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στο δική τους οπτική.

Οι επιχειρήσεις λόγω αυξημένης επιστημονικής ανάλυσης δημιουργούν εξατομικευμένες υπηρεσίες με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση φυσικών και νομικών προσώπων. Συχνά οι συσσωρευμένες γνώσεις τους, αποπροσανατολίζουν τον επισκέπτη με κείμενα που περιέχουν περιττή πληροφορία, η οποία θεωρούν ότι είναι βασική για την υλοποίηση των έργων. Η επιλογή λοιπόν των αρχικών κειμένων και slogan, θα βοηθήσει στην εισαγωγή των σύνθετων υπηρεσιών σας και θα δημιουργήσει ένα αίσθημα ασφάλειας χωρίς περιττές πληροφορίες.

Στην EPIDOSIS με πολυετή εμπειρία στην ανάλυση διαφορετικών εμπορικών κατηγοριών, συνθέτουμε και αντλούμε τη βασική πληροφορία, σχεδιάζοντας έτσι ένα βασικό κορμό της οπτικής απεικόνισης της εταιρείας σας και συνδέουμε τεχνικά χαρακτηριστικά, με επιπλέον εξειδικευμένα κείμενα, που καταλήγουν στον επισκέπτη κατά προσέγγιση ανάλογα με τις ανάγκες του. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι η πρώτη εικόνα σας θα προσελκύσει Δυνητικούς Πελάτες και στη συνέχεια τα έμπειρα στελέχη, θα συνοδεύουν την παρουσίαση τους με επιπλέον γραφιστική πληροφορία και σκοπό τη μετατροπή του εκάστοτε lead σε αξιότιμο συνεργάτη.

  1. Επιλογή Brand Name
  2. Σχεδιασμός λογοτύπου
  3. Συγγραφή Slogan & Σύντομης περιγραφής
  4. Συγγραφή Υπηρεσιών & About εταιρείας
  5. Σχεδιασμός Κινούμενου Intro λογοτύπου
  6. Σχεδιασμός Animated Video Υπηρεσιών
  7. Σχεδιασμός Φυλλαδίου για Εκτύπωση ή Newsletter
  8. Έρευνα ανταγωνισμού με συνδέσμους και στοιχεία επικοινωνίας
  9. Έρευνα πιθανών συνεργατών με συνδέσμους και στοιχεία επικοινωνίας

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική για την επιχείρηση σας.

Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.