+30.2310477725Ξεκινήστε

Η Ελλάδα, προσφέρει ποικίλες και ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες πραγματοποιώντας σημαντικές μεταρρυθμιστικές ενέργειες που ευνοούν τόσο τις νέες όσο και τις υπάρχουσες επιχειρήσεις. Αποτελεί μια εξωστρεφής οικονομία, επικεντρωμένη στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και απολαμβάνει νομισματική και πολιτική σταθερότητα, όντας μέλος της Ευρωζώνης και της Ε.Ε. Η σημαντική γεωγραφική της θέση την καθιστά οικονομικό κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ιδανική πύλη τόσο προς τη Μέση Ανατολή και την Δυτική Ευρώπη όσο και την Β. Αφρική.

Η ίδρυση εταιρείας και η υλοποίηση επένδυσης στην Ελλάδα συνοδεύεται από αρκετά επενδυτικά κίνητρα. Άκρως ανταγωνιστική αγορά, υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες, εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, αναπτυγμένες υλικοτεχνικές υποδομές και επενδυτικά πλαίσια που υποστηρίζουν την δημιουργία νέων επιχειρήσεων.

Η επιστροφή της Ελλάδας σε πορεία βιώσιμης και ισορροπημένης ανάπτυξης και η εκκίνηση μιας ζωντανής περιόδου για την οικονομία της, επιτρέπουν την απρόσκοπτη υλοποίηση οποιασδήποτε δραστηριότητας σε ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών τομέων.

 1. Λογιστικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις και ιδιώτες
 2. Εξατομικευμένος φοροσχεδιασμός με έντονο συμβουλευτικό χαρακτήρα
 3. Συμβολαιογραφικές πράξεις
 4. Υπηρεσίες εκτελωνισμού – τελωνειακών διατυπώσεων
 5. Σύνταξη οικονομοτεχνικών μελετών και επιχειρησιακών σχεδίων – business plan
 6. Επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ
 7. Οργάνωση, εκπαίδευση και επίβλεψη λογιστηρίων
 8. Σύνταξη, επεξεργασία και υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
 9. Κατάθεση φακέλου για ενοικιάσεις και μισθώσεις επαγγελματικού οχήματος
 10. Διακοπή λειτουργίας και οριστική εκκαθάριση εταιρείας στην Ελλάδα
 11. Διαμεσολάβηση σε χορήγηση δανείων

Με παραπάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην ελληνική πραγματικότητα μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε αίτημα με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Ο ολοκληρωμένος φοροσχεδιασμός που προσφέρουμε, η συνολική λογιστική κάλυψη καθώς και η εξειδικευμένη υπηρεσία ελεγκτικής θα θωρακίσει την επιχείρηση σας από κάθε φορολογικό ζήτημα που μπορεί να προκύψει. Μαζί θα αναλύσουμε τις πραγματικές ανάγκες σας και θα εφαρμόσουμε το κατάλληλο πλάνο και την βέλτιστη στρατηγική με υπηρεσίες που θα καλύψουν το σύνολο της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στην Ελλάδα.

Στηρίζουμε την νέα επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και προσφέρουμε εξατομικευμένη υποστήριξη μέσα από μια τεράστια γκάμα βασικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών. Η αναζήτηση νέων επιχειρηματικών και επενδυτικών ευκαιριών, ο εντοπισμός χρηματοδοτικών επιδοτήσεων και η ορθή εκτέλεση του συμφωνημένου έργου θα μετατρέψει τις ιδέες σας σε υλοποιήσιμα και πετυχημένα επενδυτικά σχέδια.

Ο συγκεκριμένος τύπος εταιρείας σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από το φιλικό προς τις ξένες επενδύσεις κλίμα που επικρατεί σε συγκεκριμένες χώρες του εξωτερικού (Κύπρος, Πολωνία και Βουλγαρία), χωρίς να διακόψετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα εντός των συνόρων. Μεταφέροντας την έδρα σας στο εξωτερικό και ιδρύοντας υποκατάστημα στην Ελλάδα μπορείτε να απολαμβάνετε ευνοϊκές φορολογικές διατάξεις και σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα έναντι των υπόλοιπων ημεδαπών εταιρειών.

Οι συνεχείς τροποποιήσεις του νομικού πλαισίου στην Ελλάδα, μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την λειτουργία της εταιρείας σας καθιστώντας την νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση απαραίτητη. Η μεγάλη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας καθιστά ικανούς να αντιμετωπίσουμε όλο το φάσμα των νομικών ζητημάτων που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Epidosis και λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική για την επιχείρηση σας.

Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.