Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2024 09-11/03: Θα μας βρείτε Αίθουσα 02 / Περίπτερο Ε33

Πρόσβαση σε διεθνείς αγορές με την ίδρυση Υποκαταστήματος Βουλγαρικής εταιρείας στην Ελλάδα! Μάθε πως!

Ίδρυση Υποκαταστήματος Βουλγαρικής εταιρείας στην Ελλάδα

Χιλιάδες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στο δευτερογενή τομέα, το χονδρεμπόριο και στους κλάδους των εισαγωγών-εξαγωγών, έχουν καταφέρει με επιτυχία να αναπτυχθούν στο ευρωπαϊκό πλαίσιο που κινείται η Ελλάδα. Η Ευρωπαϊκή Φορολογική και Ασφαλιστική Νομοθεσία προστατεύει και ευνοεί την ενδοκοινοτική επιχειρηματικότητα.

 

Το υποκατάστημα αλλοδαπής αποτελεί μια επιπλέον εταιρική μορφή η οποία σας επιτρέπει να αποκτήσετε ευκολότερη πρόσβαση στις διεθνείς αγορές με τα όσα σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα συνεπάγονται απολαμβάνοντας παράλληλα όλα τα οφέλη από την αδιάκοπη επιχειρηματική δραστηριότητά σας στην Ελλάδα.

Η εταιρεία EPIDOSIS προτείνει ως μια κίνηση εξαιρετικά αποδοτική και άκρως ανταγωνιστική, τη δημιουργία ενός Υποκαταστήματος Αλλοδαπής στην Ελλάδα για την Βουλγαρική εταιρεία σας. Εάν λοιπόν διαθέτετε εταιρεία στη Βουλγαρία μπορούμε να αναλάβουμε την ίδρυση Υποκαταστήματος στην χώρα μας και να αποκτήσετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ οφέλη και πλεονεκτήματα.

 

Δείτε παρακάτω τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της σύστασης Υποκαταστήματος Βουλγαρικής εταιρείας  στην Ελλάδα

Στα υπόλοιπα θέματα, το Υποκατάστημα της Αλλοδαπής έχει στην χώρα μας:

  • Κανονικό ΦΠΑ
  • Διαθέτει Ελληνικό ΑΦΜ και υπάγεται στην ΔΟΥ Ανώνυμων Εταιρειών
  • Φορολογική Ταμειακή Μηχανή ή Φορολογικό Μηχανισμό
  • Τηρεί Διπλογραφικά Βιβλία (Γ´ Κατηγορίας)
  • Απασχολεί προσωπικό με Ασφάλιση ΙΚΑ
  • Μισθώνει εγκαταστάσεις στην χώρα μας (κατάστημα, γραφειο, παραγωγική μονάδα, αποθήκη κλπ)
  • Μπορεί να έχει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (ΚΑΔ)
  • Και γενικά συμπεριφέρεται και αντιμετωπίζεται (στα υπόλοιπα θέματα) όπως οι Ελληνικές εταιρείες

 

Γιατί να επιλέξετε την EPIDOSIS

Το κλειδί της επιτυχίας και η ασφάλεια στο επιχειρησιακό σας εγχείρημα είναι το καταλληλότερο πλάνο και οι βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζουμε εξατομικευμένα για εσάς. Ο ολοκληρωμένος φοροσχεδιασμός που προσφέρουμε, λόγω μακρόχρονης εμπειρίας και ενασχόλησης με το φορολογικό σύστημα της Βουλγαρίας μας επιτρέπει να προτείνουμε μοναδικές λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στη περίπτωσή σας. Με υψηλή κατάρτιση, γνώση και εχεμύθεια καλύπτουμε κάθε επιχειρησιακή σας ανάγκη τόσο στην Ελλάδα όσο και τη Βουλγαρία.

– Υποκατάστημα Αλλοδαπής με έδρα στη Βουλγαρία

Ποια συγκεκριμένη επιχειρησιακή στρατηγική σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τις ευνοϊκές φορολογικές διατάξεις της Βουλγαρίας χωρίς να διακόψετε καθόλου την δραστηριότητα σας στην Ελλάδα; Η ίδρυση υποκαταστήματος αλλοδαπής στην Ελλάδα και η μεταφορά έδρας στη Βουλγαρία θα εξασφαλίσει στην εταιρεία σας ένα σημαντικότατο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων ημεδαπών εταιρειών.

– Ίδρυση – Σύσταση Εταιρείας στη Βουλγαρία

Η εγγραφή εταιρείας στη Βουλγαρία είναι μία εξαιρετικά απλή διαδικασία και ολοκληρώνεται εντός 4 εργάσιμων ημερών καθώς και η εγγραφή στο VIES ολοκληρώνεται μόλις εντός 10 εργάσιμων ημερών . Παράλληλα, η νομοθεσία της Βουλγαρίας επιτρέπει την μεταφορά έδρας από τρίτες χώρες παρέχοντας στις επιχειρήσεις το δικαίωμα να γίνουν φορολογικοί κάτοικοι αποκτώντας σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

– Ready Made Companies (RMC) στη Βουλγαρία

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε νόμιμη εταιρεία στην Βουλγαρία, πλήρως ενταγμένη στο ευρωπαϊκό σύστημα VIES και όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά; Εντός 10 ημερών, αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών και την μεταβίβαση του εταιρικού μεριδίου ώστε η εταιρεία να μπορεί να εκτελέσει οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα.

Κοινοποίηση σε

Περισσότερα

Accounting

Ανάπτυξη στην Πράξη // Οne to One 30′

Η EPIDOSIS είναι μια εταιρία παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών που υποστηρίζει με ολοκληρωμένο τρόπο την σταθερότητα και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στους παρακάτω τομείς:

Accounting

Noμικές Υπηρεσίες

H Φιλοσοφία μας Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών συννυφασμένες με τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπόθεσης, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας. Με εξειδικευμένη νομική