Φορολογικές Δηλώσεις 2022 – Εξασφάλιση Φορολογικού Χρήματος από την Λογιστική Ομάδα της Epidosis

newsletter

Φορολογικές Δηλώσεις 2022

Στην φετινή περίοδο για τις Φορολογικές Δηλώσεις 2022 στην Ελλάδα, η εταιρεία Епидоза σας προσφέρει Υπηρεσίες Εξατομικευμένου Φοροσχεδιασμού και σας προστατεύει από μεγάλους φόρους και επιβαρύνσεις.

Η έννοια του Παγκόσμιου Εισοδήματος και η Φορολόγησή του στην Χώρα που είστε Φορολογικοί Κάτοικοι, απαιτεί (πλέον) πολύ μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ αλλά και Ειδικές Γνώσεις στην Φορολογία μεταξύ, Ελλάδας και Κρατών του Εξωτερικού.

Ταυτόχρονα η φορολόγηση των ακινήτων, η εξασφάλιση του φορολογικού χρήματος, η αντιμετώπιση των τεκμηρίων,

Ο εξορθολογισμός των επιβαρύνσεων του ΕΝΦΙΑ καθώς και η επιδοματική πολιτική του κράτους στους φορολογούμενους αποτελούν σημεία υψηλής γνώσης και κατάρτισης των στελεχών της Epidosis.

Για τους παραπάνω λόγους, είμαστε στην διάθεση σας για να αναλάβουμε την σύνταξη και υποβολή της φετινής Φορολογικής σας Δήλωσης (2022) στην Ελλάδα, με τα έμπειρα στελέχη του λογιστηρίου μας, αναλαμβάνοντας την χαρτογράφηση και προετοιμασία του φορολογικού πλάνου για την αντιμετώπιση των φόρων χρήσης του 2021.

Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ με τα έμπειρα στελέχη μας και θα ορίσουμε μία συνάντηση στα γραφεία της εταιρείας μας, στην Атина (2106810690) και στην Солун (2310477725).

Оставете коментар

Трябва да сте влезли в системата, за да публикувате коментар.
предпочитания за поверителност
Когато посещавате нашия уебсайт, браузърът ви може да съхранява информация за различни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените настройките си за поверителност. Моля, имайте предвид, че блокирането на някои бисквитки може да доведе до ограничаване на функционалността на уебсайта.