+30.2310477725Ξεκινήστε

Μεγαλώνουμε την ομάδα μας, στελεχώνοντας τα νέα μας γραφεία στην Αθήνα καθώς και τα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη. Εάν είσαι ενθουσιώδης, ικανός και σε διακατέχει συνεργατικό πνεύμα, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και επισύναψε το βιογραφικό σου σημείωμα. Η εταιρεία Epidosis θα σου προσφέρει ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, ανταγωνιστικές αποδοχές, συνεχόμενη κατάρτιση καθώς και ευκαιρίες ανάπτυξης, αφού στόχος μας πάντα είναι η αξιολόγηση των δυνατοτήτων των συνεργατών μας και η ανάδειξη αυτών, στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι το βιογραφικό σας σημείωμα και τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από το αρμόδιο τμήμα ,προκειμένου να αξιολογηθούν για την τοποθέτηση σας στην κατάλληλη θέση.

Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, μπορεί να αποθηκευτούν πληροφορίες από τον περιηγητή σας για διάφορες υπηρεσίες, συνήθως υπό τη μορφή Cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι ο αποκλεισμός κάποιοων coookies μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας.