Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία Epidosis φέρνει την επανάσταση στην συμβουλευτική και φιλοδοξεί να στηρίξει την επιχειρηματικότητα, προσφέροντας πρακτικές και άμεσες λύσεις ως αντίδοτο στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διαμορφώνονται στην ελληνική αγορά.

Είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες που διαθέτει πραγματικές εγκαταστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στην Ελλάδα, καθώς και σε Sofia και Petrich στη Βουλγαρία ενώ το δίκτυο συνεργατών της αναπτύσσεται και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η έμπειρη Ομάδα της Epidosis απαρτίζεται από Οικονομολόγους, Λογιστές, Νομικούς και άλλους επαγγελματίες, με εξειδίκευση σε εμπορικά, φορολογικά και επιχειρηματικά θέματα. Το Ελληνικό Ανθρώπινο Δυναμικό συμπληρώνουν και Ευρωπαίοι Επιστήμονες των αντίστοιχων ειδικοτήτων, οι οποίοι συνεργάζονται και επιτυγχάνουν το βέλτιστο αποτέλεσμα για εταιρείες με διεθνή χαρακτήρα.

Η Epidosis βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τη συνήθη λογιστική υποστήριξη. Προσφέρει ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες:
• Λογιστικής
• Φοροσχεδιασμού
• Συμβουλευτικής και Ανάπτυξης
• Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΕΣΠΑ)
• Logistics
• Εκτελωνισμού
• Νομικές Συμβουλές
• Leasing
• Real Estate
• Digital Marketing
• Διασφάλισης Ποιότητας

Βασικό πλεονέκτημα της Epidosis είναι η εξειδίκευση στον Ευρωπαϊκό Φοροσχεδιασμό με συνδυασμό της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Φορολογικής και Εμπορικής Νομοθεσίας. Με την εφαρμογή του συνδυαστικού Φοροσχεδιασμού επιτυγχάνεται η μείωση του κόστους λειτουργίας και των εισφορών, αυξάνοντας έτσι το ποσοστό κέρδους της επιχείρησης.

Στην εταιρεία Epidosis λειτουργούμε με γνώμονα τις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε επιχείρησης, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα κάθε επιχειρηματικού σχεδίου και προτείνοντας λύσεις που θα σας βγάλουν από κάθε είδους αδιέξοδο.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα βοηθήσουν την επιχείρηση να βρει το δρόμο της προς την ανάπτυξη.

Αποστολή μας είναι να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε μαζί σας, ολοκληρωμένα Σχέδια Ανάπτυξης, ξεκινώντας από την επιχειρηματική ιδέα και φτάνοντας μέχρι την έξυπνη διαφημιστική προώθηση των υπηρεσιών σας.

Επιθυμία μας είναι να σας γνωρίσουμε και να γίνουμε συνεργάτες και φίλοι σας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας ώστε να συζητήσουμε το πλάνο ανάπτυξης της δικής σας επιχείρησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

15 + 2 =

Θεσσαλονίκη
Εθνικής Αντιστάσεως 173
Κτίριο Γ, ΤΚ 55134
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
T/F: (+30) 2310 415740
M: (+30) 6932 764221
E: marketing@epidosis.gr

Αθήνα
Σοφοκλέους 2 &
Λεωφ.Κηφισίας 166Α
Κτίριο Regus, Μαρούσι
T: (+30) 210 7264080
E: marketing@epidosis.gr

 

Bulgaria-Sofia
Blvd A.Stamboliyski 130-132
Sofia, 1309
T: (+35) 9 28210054
E: marketing@epidosis.gr

Bulgaria-Petrich
2 Polkovnik Drangov Str
2850, Petrich
T: (+35) 9 876444359
E: marketing@epidosis.gr

Epidosis Accounting Consulting Logistics

Η επιτυχία μιας επιχειρηματικής επένδυσης απαιτεί πολλά: Καλό timing, εξειδικευμένη γνώση, πολύ χρόνο, σωστές γνωριμίες, ή μια σωστή επιλογή.

Epidosis