Business in Bulgaria

H εταιρεία Epidosis είναι μία παγκόσμια εταιρία που δραστηριοποιείται στις λογιστικές, και συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς και στις υπηρεσίες διαχείρισης αποθεμάτων. Από το 2010, δραστηριοποιείται στο Petrich της Βουλγαρίας και το 2016 επέκτεινε τις υπηρεσίες της και στην πρωτεύουσα, τη Sofia.

Η εταιρεία Epidosis, λόγω της πολυετούς πείρας της στην λογιστική επιχειρήσεων αλλά και στη στήριξη των εταιριών και των ελεύθερων επαγγελματιών μέσω των συμβουλευτικών της υπηρεσιών, αντιλήφθηκε από πολύ νωρίς την ανάγκη των επιχειρηματιών για μείωση των δαπανών τους, για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση της κερδοφορίας τους σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που γίνεται κάθε μέρα πιο ανταγωνιστικό και εχθρικό. Η εταιρία Epidosis αντιλαμβάνεται την κρίση ως ευκαιρία και καινοτομεί για ακόμη μία φορά. Αναζητά να δώσει λύσεις με συνέπεια και ασφάλεια που ενισχύουν άμεσα την οικονομική κατάσταση των πελατών της. Με αυτόν το γνώμονα, ιδρύεται η Epidosis BG το 2010 με σκοπό να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων αλλά και των ελεύθερων επαγγελματιών για την ίδρυση των εταιριών τους στη Βουλγαρία.

Η εταιρία Epidosis BG γίνεται αρωγός του έλληνα επιχειρηματία ώστε να κάνει ένα επιχειρηματικό άλμα εκτός των συνόρων και να εισέλθει στην αγορά της πιο ταχέως αναπτυσσόμενης οικονομικά χώρα της Ευρώπης. Σε μια περίοδο όπου κρίνεται απαραίτητη περισσότερο από ποτέ η βέλτιστη διαχείριση των δαπανών μιας επιχείρησης, η είσοδος σε μια νέα αγορά όπως είναι η Βουλγαρία συνεπάγεται αυτόματα τη μείωσή τους. Η Epidosis BG παρέχει όσα θα χρειαστεί ο Έλληνας επιχειρηματίας προκειμένου να συστήσει την εταιρία του στη Βουλγαρία, καθώς και συμπληρωματικές υπηρεσίες προκειμένου να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη από την είσοδο του στην βουλγάρικη αγορά. Τέλος, διασυνδέει τον επιχειρηματία με το ευρύ δίκτυο συνεργατών της προκειμένου να επωφεληθεί σε ακόμα περισσότερες υπηρεσίες.

Υπηρεσίες ίδρυσης εταιρίας στην Βουλγαρία

1. Φορολογική έδρα
Στην έδρα του λογιστικού μας γραφείου στο Πετρίτσι της Βουλγαρίας, έχουμε από το Νόμο την δυνατότητα να σας παραχωρήσουμε Φορολογική Έδρα ώστε να στεγάσετε τα βιβλία, τα τιμολόγια, τις σφραγίδες και όλες τις οικονομικές καταστάσεις της επιχείρησής σας.

2. Φορολογική και λογιστική υποστήριξη
H εταιρία μας αναλαμβάνει τη φορολογική, λογιστική υποστήριξη και το φοροσχεδιασμό της επιχείρησής σας που σκοπεύετε να ιδρύσετε ή έχετε ήδη ιδρύσει στην Βουλγαρία.

3. Νομική υποστήριξη –Συμβολαιογραφικές πράξεις
Πέρα από την νομική σύσταση της εταιρείας σας, οι δικηγόροι της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν ακόμα και μέσω συμβολαιογράφου, την σύνταξη όλων των εμπορικών συμβάσεων καθώς και των λοιπών νομικών θεμάτων που θα προκύψουν κατά την λειτουργία της εταιρείας σας όσον αφορά την ορθή εκπροσώπησή σας από εμάς.

Υπηρεσίες που μπορείτε να αξιοποιήσετε μετά την ίδρυση της εταιρίας σας

1. Αγορές και μεταβιβάσεις οχημάτων για ιδιώτες και επαγγελματίες
H Epidosis BG, επίσης, βασισμένη στη Βουλγάρικη νομοθεσία αναλαμβάνει τη Διαμεσολάβηση Αγοράς Αυτοκινήτων για ιδιώτες και επαγγελματικών οχημάτων για εταιρείες αλλά και μεταβιβάσεις οχημάτων εταιριών σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

2. Μεσιτείες ακινήτων
Στην εταιρεία EpidosisBG σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την εύρεση της ιδανικής επαγγελματικής στέγης και την αγορά, ενοικίαση ή πώληση του ακινήτου σας.

3. Τελωνειακές διατυπώσεις – Εκτελωνισμός
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους τελωνειακών διατυπώσεων στη Βουλγαρία και όλη η διαδικασία εκτελείται από το προσωπικό μας.

4. Υπηρεσίες leasing
Το σύστημα Leasing ή Χρηματοδοτική Μίσθωση, προσφέρει τη δυνατότητα σε έναν επαγγελματία να εξοπλίσει την επιχείρησή του ή να ανανεώσει τον εξοπλισμό του, χωρίς δανειακή επιβάρυνση ή μείωση της ρευστότητάς του, αξιοποιώντας παράλληλα και φορολογικές ελαφρύνσεις. Για τον εντοπισμό και στην την επιλογή μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή.

5. Επιδοτούμενα προγράμματα Ε.Ε.
Η EpidosisBG μπορεί να σας παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και κατάθεση φακέλου και στις νέες επιδοτήσεις που παρέχονται σε επιχειρήσεις με έδρα στην Βουλγαρία ή στις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται τώρα να ιδρύσουν επιχείρηση στην Βουλγαρία και να ενισχυθούν από κοινοτικά κονδύλια.

Υπηρεσίες που λαμβάνετε μέσω του δικτύου συνεργατών της Epidosis στην Βουλγαρία

1. Έρευνα Αγοράς για εταιρείες και προϊόντα
Το άνοιγμα σε μια νέα αγορά ενέχει δυσκολίες που μπορεί να μην έχετε συναντήσει ως τώρα στην ελληνική αγορά. Τα καταρτισμένα στελέχη της εταιρείας μας έχοντας μελετήσει την υπάρχουσα αγορά και τις διαδικασίες συναλλαγών μπορούν να σας φέρουν σε επαφή με ένα μεγάλο δίκτυο πελατών και προμηθευτών από την Παγκόσμια Αγορά.

2. Ασφαλιστική Κάλυψη
Όσον αφορά στην ασφαλιστική κάλυψη που θα χρειαστείτε στη χώρα της Βουλγαρίας, σας παρέχουμε μέσω συνεργατών μας (ασφαλιστικές εταιρείες) πλήρη κάλυψη των επιχειρήσεών σας ασφαλίζοντας κτίρια, εξοπλισμό, μηχανήματα, εμπορεύματα κλπ., με ένα πλήθος παροχών που οργανώνονται σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με την επιχείρησή σας. Μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής των κινδύνων που θέλετε να καλύψετε, ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Όσο για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, η συνεργασία μας με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες σας εξασφαλίζει έναντι πάντως κινδύνου με προνομιακές τιμές.

3. Υπηρεσίες logistics -Μεταφορές
Εφόσον η επιχείρησή σας έχει ανάγκη να μεταφέρει, να αποθηκεύσει, να κάνει διαλογή των εμπορευμάτων και των προϊόντων της και στην συνέχεια να τιμολογήσει και να αποστείλει τις παραγγελίες στους τελικούς πελάτες-παραλήπτες, τότε έχουμε την καλύτερη λύση, μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος μας 3PL Logistics.
Σχετικά με τις Οδικές Μεταφορές, παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες διεθνών μεταφορών σε πολύ προσιτές τιμές μέσω συνεργατών μας (μεταφορικές εταιρείες) για να παραδώσει τα προϊόντα σας στους τελικούς παραλήπτες έτσι ώστε να εξασφαλίσει την ικανοποίηση αυτών στον ταχύτερο χρόνο και με το ελάχιστο κόστος.

4. Χρηματοδοτούμενα Προγράμματα – Δάνεια
Η EpidosisBG σε συνεργασία με κορυφαίες τράπεζες της Βουλγαρίας προσφέρει την δυνατότητα στους πελάτες της να υποβάλλουν αίτηση για δάνεια σχετικά με Επενδύσεις, Αγορά ακινήτου, Επισκευαστικές εργασίες, Αγορά μηχανημάτων και εξοπλισμού, αγορά υλικών ακόμα και για κεφάλαιο κινήσεως καθώς και δάνεια τα οποία καλύπτουν την έκδοση τραπεζικών εγγυήσεων. Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν μόνο οι εταιρείες που έχουν νομίμως καταχωρηθεί βάσει του βουλγαρικού δικαίου και δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε πιο εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με το επιχειρείν στη Βουλγαρία μπορείτε να πλοηγηθείτε στη σελίδα της Epidosis BG και να ενημερωθείτε για τις επιπλέον υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

2 + 2 =

Θεσσαλονίκη
Εθνικής Αντιστάσεως 173
Κτίριο Γ, ΤΚ 55134
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
T/F: (+30) 2310 415740
M: (+30) 6932 764221
E: marketing@epidosis.gr

Αθήνα
Σοφοκλέους 2 &
Λεωφ.Κηφισίας 166Α
Κτίριο Regus, Μαρούσι
T: (+30) 210 7264080
E: marketing@epidosis.gr

 

Bulgaria-Sofia
Blvd A.Stamboliyski 130-132
Sofia, 1309
T: (+35) 9 28210054
E: marketing@epidosis.gr

Bulgaria-Petrich
2 Polkovnik Drangov Str
2850, Petrich
T: (+35) 9 876444359
E: marketing@epidosis.gr

Epidosis Accounting Consulting Logistics

Η επιτυχία μιας επιχειρηματικής επένδυσης απαιτεί πολλά: Καλό timing, εξειδικευμένη γνώση, πολύ χρόνο, σωστές γνωριμίες, ή μια σωστή επιλογή.

Epidosis